Sunny Beach strand

Stranden strækker sig over 8 km. Sandet er fint og blødt og en del af stranden er kantet af klitter - perfekt til at lege "gemmeleg" med børnene. Havbunden skråner blidt væk fra stranden, hvilket giver et lavvandet område, hvor du kan padle lykkeligt i rolige, varme vand.

På sandstranden vil du finde rækker af liggestole og parasoller, der strækker sig ud i det fjerne. Hvis du planlægger at opholde sig på stranden i flere timer, er det bedst at leje en parasol til at holde dig behageligt og cool. Hvis du kun vil opholde dig på stranden for en kort tid, kan du tage din egen måtte eller badehåndklæde og sidde i de "frie zoner, der er bag parasollerne.

Flagsystem
Grønt flag: Det er sikkert at bade.
Gult flag: Vær opmærksom.
Rødt flag: Badeforbud.

Sunny Beach vejret
Sunny Beach kan prale af en lang sommer sæson, der løber fra maj til september. Med omkring 300 solskinsdage om året, og sommertemperaturer, der i gennemsnit er omkring 28 ° C Sunny Beach, virkelig tjener sit navn. Faktisk har Sunny Beach flere solskinsdage om året end Miami Beach, Florida. Og vidste du, at Sunny Beach er meget længere sydpå end Monaco?.

Sunny Beach er virkelig den mest solrige Beach på Sortehavskysten.
Sunny Beach
Valuta & kreditkort

Valutaen hedder "bulgarske leva" (BGN). 100 DKK = ca 25 BGN.
Udenlandsk valuta kan veksles i lufthavne, banker, på vekslekontorer og hoteller. Den bedste kurs fås i bankerne.

Ikke alle banker acceptere rejsechecks, og dem der gør opkræver normalt en 5% provision. Større internationale kreditkort er i stigende grad accepteret af turisthoteller, fine butikker og restauranter, rejsebureauer og biludlejningsfirmaer agenter, men Bulgarien er stadig stort set en kontant økonomi. Der er pengeautomater i de største byer og ved Sortehavet resorts.

 

Sunny Beach Bulgarien

Beliggende 35 km nord for Bourgas, Sunny Beach er det største bulgarske feriested ved havet beliggende ved en bred halvcirkel bugt langs den sydlige del af Sortehavets Riviera, med en 8 km lang stribe af strand støttet af naturlige gyldne sandklitter, som anses for at være den bedste strand langs kysten og er et meget populært feriemål.

Den er naturligt beskyttet af Balkans bjergkæde mod nord, og med sin varme middelhavsklima, rene og rolige vand og sikker svømning, er det en perfekt all-round feriemål, som lever op til sit motto "Hvor familier kommer først".

Kun de mest verdens trætte besøgende kunne kede sig her blandt en bred vifte af aktiviteter og underholdning, herunder næsten alle slags sport man kan forestille sig og masser af sjov og ballade for børn. Resortet består af mere end 120 moderne hoteller, og tilbyder en bred vifte af ydelser samt organiserede ture til omkringliggende seværdigheder, herunder den gamle by Nessebar.
Rejser til Sunny Beach

Shopping i Sunny Beach

Der er masser af gode tilbud at være haft i Sunny Beach. Næsten alle butikker i byen er små enheder, og de er tilbøjelige til at sælge det meste det samme som enhver anden enhed, men ikke købe fra den første butik du går ind, som du sandsynligvis vil opdage, at du kan få det billigere i en anden. Du kan prutte med dem også.

Der er også et nyt indkøbscenter ved Royal Barcelo kompleks. Disse butikker er mere up marked og spænder fra tøj, parfume, elektriske varer, og der er en rigtig flot addidas butikken og taskeforretninger også.

Det marked, der er på bagsiden af ​​Sunny Beach Resort er stedet at gå, hvis du virkelig ønsker at prutte.

Sunny Beach byder på flere store indkøbscentre som giver masser af muligheder for de besøgende til at finde tøj, souvenirs og mad mens du er på ferie. Du kan finde traditionelle bulgarske souvenirs som læder og tekstiler, trælegetøj og smykker sammen turistpræget t-shirts, solbriller og postkort på steder som Royal Beach Mall i centrum af byen.
Sunny Beach
Udflugter fra Sunny Beach

Der er masser af aktiviteter til at holde dig beskæftiget i Sunny Beach, men hvis du føler behov for at rejse lidt længere væk, her er nogle ideer til steder at besøge.

Nessebar
Nessebar bygger på en gammel Thracian landsbyen, der daterer sig tilbage til det 2. århundrede f.Kr. På grund af sin strategiske beliggenhed, udviklede løsning til en handelshavn, som oprindeligt blev kaldt Messembria af grækerne og senere fik navnet Nessebar. Arkitektoniske rester fra den gamle by viser, at der var befæstninger, akvædukter, et amfiteater og et tempel til den græske gud Apollo. Den 'gamle by' har en malerisk samling af bygninger, er mange af, som nu anvendes som turist butikker og restauranter. Nessebar siges at have indeholdt ikke mindre end 41 kirker. Selv om kun få af dem har overlevet, er det stadig giver et interessant udvalg af religiøse bygninger, såsom Basilica og bispegården. Du kan også se resterne af de befæstede mure og romerske og græske fortove.

Burgas
Burgas (eller Bourgas) er den næststørste by på Sortehavets kyst, Varna er den største. Havnen i Burgas er den største havn i Bulgarien og omfatter en Duty Free Zone. Den smukke Sea Garden tilbyder en fredelig og roligt sted at slentre. Med en overflod af blomster, træer og spændende statuer, strækker parken ned ad skrænten mod havet. Inde i parken finder du et kasino, en open-air teater og endda en lille zoologisk have. Trin fører ned fra parken på byens strand.

Burgas har et godt udvalg af butikker, fra små butikker til store varehuse. Hvis det er kultur, som du søger, Burgas har en masse at byde på: Kunstgalleri, Drama Theatre, Etnografisk Museum, Museum of Nature og Science, Operahus, Puppet Theatre, Regional History Museum, St. Cyril og Methodius Cathedral

Hver sommer i august, er Burgas vært for den internationale Folklore Festival, som tiltrækker besøgende fra hele verden.

Sozopol
Ligesom Nessebar, byder Sozopol en smuk samling af national vækkelse huse og hyggelige brostensbelagte gader. Denne gamle by, som først blev beboet af thrakerne så langt tilbage som 4000 f.Kr., er nu hjemsted for en blomstrende kunstnerisk fællesskab. Ligesom Nessebar, er mange af de historiske bygninger nu bruges som butikker, restauranter og barer, men det ændrer ikke fra deres skønhed og den følelse af historie, som gennemsyrer denne hyggelige badeby. Du kan tage en bådtur til St Johns Island, som er et naturreservat og indeholder resterne af en byzantinsk kloster.

Irakli
Irakli er en af ​​de få naturlige og helt ubebyggede strande i den sydlige del af Sortehavskysten. Det er en del af et naturreservat, og er hjemsted for en række plante-og dyrearter. Irakli har været centrum for en igangværende kamp mellem vil-være-udviklere og miljøforkæmpere.

St Vlas
Den stilfulde feriested St. Vlas ligger kun 4 km fra Sunny Beach. En meget roligere udvej end Sunny Beach, St. Vlas har en luksuriøs lystbådehavn. Dette er en romantisk sted, hvor du kan slentre langs fortovet og beundre de yachter, der er blevet fortøjet der ved de rige og berømte. Resortet har et udvalg af charmerende restauranter, hyggelige butikker og café / bar. St Vlas har også en sikker strand med blødt sand og roligt vand, ideel til små børn. For ældre børn og aktive voksne der er masser af vandsport.

Varna
Kendt som både "Sea Capital" og "Summer Capital" i Bulgarien, Varna er en livlig og kosmopolitisk by, som er et besøg værd. Der er organiserede dagture til Varna, men hvis du foretrækker en lidt mere frihed, kan du fange en bus fra busstationen i Sunny Beach eller på hovedvejen fra Burgas til Varna.

Hvis man spørger de fleste bulgarere, hvilke af deres byer er det bedste, vil de sige Varna. Ud over at have et stort fodgænger indkøbscenter, flere nye og spektakulære indkøbscentre og et fremragende udvalg af sports-og fritidsaktiviteter, er det også en badeby i sin egen ret. Varna strand har kilometervis af blødt sand, og du kan gå i timevis langs promenaden. Hyggelige restauranter med udsigt over stranden tilbyder et stort udvalg af mad og drikke.

Golden Sands
Golden Sands er Sunny Beach har mindre, men lidt mere glamourøse søster. Mens Sunny Beach er den mest populære bulgarske destination for irske og britiske besøgende, Golden Sands er favorit med tyskerne, skandinaver og russere. Du vil stadig finde masser af restauranter, der specifikt er målrettet mod britiske besøgende (med farvestrålende skilte reklame "British Breakfast" og "Sunday Lunch"), og selvfølgelig er der en irsk pub for at holde den irske flag flyvende. Men du vil også finde restauranter og kaffebarer, der sælger fabelagtigt opfedning og uimodståelige kager. Tyskerne elsker deres kager, og ikke de ved, hvordan man laver dem!

Der er masser af sjove aktiviteter for hele familien i Golden Sands. En mini toget medtager passagerer fra midten af ​​den udvej til lystbådehavn og tilbage. Hvis dens handling, som du ønsker, kan du gå parasailing eller prøve de bananbåde, jetski og store bungee udsmidere. De små børn er ikke glemt. Der er pony og æsel forlystelser, hoppepuder og slides, miniature biler og masser af udendørs swimmingpools med særlige afdelinger for børn.

Transport i Sunny Beach

Alle former for transport er til at finde i Bulgarien. Især taksis er meget velbrugt i Sunny Beach. De er til at finde rundt om alle hjørner eller på alle parkerings pladser. (Det anbefales at man aftaler en brus med chaufføren på forhånd.) Sunny Beach har sin egen selvstændige busstation hvor du kan finde busser der kan tager dig hvorhen i Bulgarien du end måtte ønske. Fx Nesebar, Burgas, Varna og Sofia.

Generelt om Sunny Beach
Tid
Lokal tid er GMT +2 (GMT 3 fra sidste søndag i marts til sidste søndag i oktober).

Elektricitet
Elektrisk strøm er 220 volt, 50Hz. Europæiske to-bens stik og Schuko stik er i brug.

Sprog
Bulgarsk er det officielle sprog, som bruger det kyrilliske alfabet, men engelsk, tysk og fransk tales i feriesteder, hoteller og restauranter.

Rejsesygesikring
Bulgarien udgør nogle få sundhedsmæssige risici, og der er ingen vaccinationer krævet for indrejse. Rejsende til Bulgarien er ikke i risiko for at pådrage fugleinfluenza, men tæt kontakt med bur og vilde og tamme fugle bør undgås, og alt fjerkræ og æg skalgennemsteges som en sikkerhedsforanstaltning. Medicinsk behandling kan være dyrt og betaling herfor forventes det samme. Faciliteter i lokale hospitaler er grundlæggende og specialiseret behandling eller udstyr kan ikke være frit tilgængelige. Sygesikring, med mulighed for nødevakuering, er derfor afgørende.

Drikkepenge
Tips på 10% af regningen er sædvanlige i restauranter, mens hotel dragere og taxachauffører forventer, at ændringen til at runde op regningen. Med ikke-målte taxaer skal du ikke føje et tip til den pris, du er aftalt på forhånd.

Sikkerhedsoplysninger
De fleste besøg til Bulgarien uden problemer. Voldelig kriminalitet er sjælden, men kriminellegrupper har mål som kasinoer og natklubber og grupper af unge lommetyve er aktive i bycentre og Sortehavet feriecentre. Biltyveri er almindeligt.

Lokale skikke
Udlændinge skal være opmærksom på, at hovedrysten betyder ja og et nik betyder "nej", så det er nyttigt at afklare svaret verbalt at undgå forvirring.
 
Sunny Beach

Restauranter i Sunny Beach

Du vil blive forkælet for valg med så mange steder at spise i Sunny Beach. Der er sådan et stort udvalg af restauranter og cafeer, som du sandsynligvis ikke vil vide hvor du skal begynde. Her er nogle af de mest elskede restauranter i Sunny Beach.

Fat Cat
Der er et udvalg af europæiske, mexicanske og bulgarske køkken, og en kulgrill serverer saftige bøffer. Fat Cat Restauranten har Sky Sports på en stor skærm tv. Gå der i den tidlige aften (5:00 til 7:00) for deres "Early Aften Buster" med 20% rabat på alle måltider.

Bombay Grill
Ahhh! Indiske restauranter - hvad ville vi gøre uden dem?

Kina Wok
Kinesisk mad er altid en favorit for hele familien. Den kinesiske Wok har en omfattende menu med oksekød, kylling, svinekød, rejer og endda blæksprutter, alt kogt på den lækre måde, som kun kineserne kender.

The Castle
Hvis du er i Sunny Beach med børnene, vil du næsten helt sikkert blive trukket ned til The Castle Pizza House. Hvorfor ikke lade børnene klæde sig ud som riddere og damer og virkelig komme ind i den middelalderlige stemning. Udover pizzaer kan du få bøffer, grill, salater og også en engelsk morgenmad.

Dino Bar
Her er en anden favorit med børnene - Dino Bar tilbyder en forhistorisk madoplevelse. Gå ikke i panik, dinosaurerne er kun modeller, og den eneste spise her, vil blive udført af mennesker.

Condor Bistro
En af de billigste restauranter i Sunny Beach, er Condor Bistro. Deres menu indeholder pizzaer, fisk, steaks og kylling. Maden er ikke fantastisk, men servicen er normalt hurtig og det er meget populært, selv for de lokale. Der er en stor have med masser af udendørs servering.

Khans Telt
Intet besøg i Sunny Beach ville være komplet uden en tur til Khan telt. Det er ikke bare en restaurant, dette er en spektakulær aften i byen med mad, drikke og et fantastisk show.

Sunny Beach nattelivet

Hvis sene aften fester er, hvad du leder efter, vil du helt sikkert finde det på Sunny Beach. Den har et stort udvalg af diskoteker, barer, strand barer, natklubber og kasinoer. Uanset om du er på udkig efter en vild fest aften med drinks og skum flyder frit, eller en hyggelig karaoke-bar, hvor du og dine kammerater kan vise din unikke sangstil, Sunny Beach er stedet at være.

Dance Club Mania
Dance Club Mania er beliggende i centrum af Sunny Beach. Det tilbyder over 1.500 m² aircondition plads til at danse, drikke, chat (hvis du kan høres) og nyd dig selv. Den stærke lydsystem, lysshow og 3D laser system alle bidrage til at gøre dette til en top-klasse mødested.

Disco Orange
Disco Orange er placeret ved siden af ​​Hotel Stranja, Wella og Flamingo, i den nordlige del af Sunny Beach. Du kan finde det lige ved indgangen barrieren. Der er en "Happy Hour and a Half" hver aften fra 10:30 till 12:00. DJs Lite og Ilko, og DJ duoen freakin 'Amigos vil holde dig på dine fødder (indtil drikken får bedre af dig).

Disco Lazur
Disco Lazur har været i drift i næsten 40 år. Hvilket betyder, at hvis du læser dette, er det sikkert ældre end din far! Men du behøver ikke blive sat ud - der er ikke noget gammelt om en indsats på Disco Lazur. Med 12 bar, en open-air swimming pool med en vandrutschebane, plus et stort dansegulv dette er et sted for alvorligt feste. Bare ikke gå ud på dybt vand!

Der er et stort antal barer i Sunny Beach - cocktailbarer, pubs, café-barer, tema barer - you name it, har Sunny Beach fik det. I løbet af dagen, er de fleste af disse barer velegnet for familier med børn, men om natten mange af dem tage højde for de parti-kærlige teenagere og unge voksne. Grænsen mellem en bar og en natklub bliver sløret efter mørkets frembrud (og det er ikke bare fordi alle har drukket).

Amigo Bar
Amigo Bar har en interessant og attraktiv indretning. Den cocktail bar er designet med et tema af klassiske biler og film, som vil appellere til små børn og ikke-så-småbørn.

Dak 's irske Bar
Irsk pub Dak s tilbyder Guinness, Strongbow og Kilkenny på fad. Med indendørs og udendørs siddepladser til rådighed, er Dak har åbent hver dag fra 08:00 til 06:00 den efterfølgende morgen (det er 22 timer / dag). Restauranten tilbyder fuld engelsk og irsk køkken, og de har fået Sky Sports for (en fantastisk combo!).

Beach Bar Mexo
Beach Bar Mexo er en af ​​Sunny Beach Resort mest populære spillesteder. Denne ekstremt livlige strandbar blev kåret til den bedste ferie bar / klub i Bulgarien i tre år i træk. Baren har været i drift siden juni 2003, og siden da er blevet underholdt turister fra hele verden.
Sunny Beach

Sunny Beach webcam

Webcam RESTAURANT ZORNITZA,NESEBAR,BULGARIA - Europa, Bulgarien, NessebarNessebar
Ved brug af siden accepterer du at vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse - Copyright 2009-2019 - jancassoe@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net