Vejret i Goa
Goa har et meget behageligt klima, og det forbliver mere eller mindre det samme hele året. Denne tempererede klimaforhold er en af de vigtigste faktorer, som tiltrækker turister i horder til Goa. På grund af den gunstige placering i den vestlige kyst, Goa oplever kystklima. Vejret i Goa er meget behagelig og gør den ideel for turister, der besøger her for at udforske stedet uden at bekymre sig meget om pludselige ændringer i temperaturer.

Sommer
Sommeren kan være en smule hård med maksimale temperaturer stigende til næsten 40 ° Celsius til tider. Om eftermiddagen er særligt varmt og folk i Goa tager en eftermiddagspause kendt som "Siesta", der varer fra 13.00 – 16.00. I løbet af denne tid, foretrækker de mennesker, der sidder i deres hjem, og selv butikker lukker. Sommermånederne er fra april til juni.

monsun
Monsunen i Goa starte omkring slutningen af ​​juni eller i juli. Det varer indtil september, og vejret bliver meget behageligt efter det. Da monsunen i Goa kan være temmelig tungt med kontinuerlige regnskyl og meget lidt sol. Den gennemsnitlige årlige nedbør modtager Goa under monsunen er omkring 325 centimeter.

Vinter
Efter monsunen kommer perfekt vejr, der anses for den bedste tid at besøge Goa. Fra oktober til marts vejret er bare perfekt med den rette mængde sol, køligt om aftenen og behagelig vind blæser hele dagen lang. Den laveste temperatur kan komme ned til næsten 5 grader Celsius, men det er helt sjælden.
Goa
 

Goa Indien

Den tidligere portugisiske koloni Goa er en af de mest afslappede og smukke steder i Indien. I halvfjerdserne, da hele Indien var fyldt med europæiske og amerikanske hippier, var, Goa virkelig fyldt med dem. Nu har de fleste af hippierne forladt Goa, men nye rejsende kommer uafbrudt til.

De vigtigste attraktioner er nok strandene. De er som strande bør være: lavet af hvidt sand og omgivet af palmer. Se hvordan fiskerne bringer ind fiskenet og være forberedt på strand sælgere, der forsøger at sælge alt fra frisk frugt til Rajashtani armringe.

Goa er især en godbid, når du har rejst rundt i resten af ​​Indien. Rejser i Indien kan være meget stressende og Goa er bare stedet at tage hen for at glemme alt det. Hvis du har til hensigt at bo i en længere periode (du vil ikke være den første til at blive viklet ind i Goa´s net af sol, strand og afslapning i alle dens former), kan du ofte lave en deal om din boligs pris, især når du bor hos lokalbefolkningen.

Old Goa tilbyder en pause fra alle de hvide sandstrande og hele natten fester. Den har en masse seværdigheder helt tilbage fra kolonitiden.

Shopping i Goa

Goa kan meget let mærkes som et paradis for shoppere. Dit besøg på Goa er ikke komplet, medmindre du tage tilbage en souvenir. De bedste steder at lede efter det perfekte souvenir er de livlige shopping steder i Goa. Goa er sådan en farverig, at du ikke vil stå tilbage tænke, hvad de skal købe i Goa. Shopping i Goa skulle være en af dine øverste prioriteter, mens touring og sightseeing. Hvis du tænker på, hvor at shoppe i Goa, kan du nemt slappe af. Goa er fuld af lokale markeder og strand skure, der sælger alt og alt under solen.

Et element, som du skal købe, er de berømte cashewnødder, der sælges her i små pakker. Du kan finde en hel række af disse nødder her, som de saltede dem, de krydrede dem eller simpelthen plain dem. Bortset fra cashewnødder, kan du finde en lang række eksotiske indiske krydderier og tørret fisk. Deres aroma er nok til at tiltrække selv den uforbeholdne af Dieters! Goa er berømt for små knick nips som smykker, øre ringe, armbånd mv, som er let tilgængelige i bulk i de lokale markeder samt skure på strande. Produkter af lokalt kunsthåndværk som Shell arbejde, bambus arbejde, brassware, terrakotta, hækling, udskårne møbler, mv, er tilgængelige aplenty og er et godt valg for en souvenir.

Nogle af de bedste steder for shopping i Goa er på Mapusa og Anjuna. De ugentlige markeder på Mapusa og Anjuna er sikker på at brænde et hul i lommen. Du kan finde mange ting, der gør en perfekt souvenir og noget, du kan tage hjem til din familie og venner. Det Anjuna ugentlige marked er onsdag hver uge, og at der på Mapusa er om fredagen.
Rejser til Goa

Mad & drikke i Goa

Den fine blanding af portugisisk, indiske og arabiske krydderier har gjort en særlig smag til Goa´s køkken. Identiteten af ​​Goa er rodfæstet i den dybe involvering af mad, drikke og lystighed.

Fisk og ris er basisfødevarer for Goa og hovederhvervet er turisme. Maden i Goa er enkel, men brugen af ​​krydderier og chili giver en speciel smag og identitet til de retter, der forbliver frisk i de besøgendes erindringer og er fristende for turister fra andre dele af verden.

Salater, karryretter, suppe og pommes frites fremstilles ud fra mange forskellige tilbehør som krabber, hummere og jumbo rejer, der er kendt i hele verden for sin lækre smag. Ris, fisk og kokos er integrale bestanddele i Goa´s fødevarer.

Kokosmælk, tamarinde og kokum (en sur lilla frugt) er de andre vigtige elementer, der giver forskellige smag og smag til Goa´s køkken. Retter af dette sted spænder fra rejer til pølser, kylling til oksekød og adskillige vegetarretter. Nogle af de lækre kulinariske delikatesser i Goa er:

Fisk Curry:
Du vil opdage, at dette er en af ​​de mest fremtrædende emner på menuen i Goa´s køkken. Fisk karry er et dagligt syn blandt de lokale. Ambot-Tik - hvilket betyder, Sour-Spicy - er den mest populære fisk i karry i Goa. De kronblade af 'Kokum solam "anvendes til at give en sur smag i denne karry.

Den røde "Kokum 'frugt, også er kendt for medicinsk værdi, der anvendes i denne menu. Det fremstilles af jordet kokos blandet med gurkemeje pulver, ingefær, chili, korianderfrø, peberkorn og spidskommen.

Blandingen koges og tørres. Efter fisk der er mango og kokum tilføjet i processen og igen kogt indtil den er klar til at spise. Det er kendt for sin aromatiske smag og er en varm favorit opskrift blandt fisk og skaldyr elskere.

Seafood:
Goa er blandt de bedste steder i Indien, hvor kan nyde de mest lækre skaldyr sorter. Du kan nyde den slags fisk og skaldyr du kan lide, fremstillet på den typiske Goa måde. Selvom den største kost dette sted er fisk karry og ris, kan du vælge mange sorter af fisk og skaldyr fra Goa menuen.

Kingfish er den mest almindelige fisk og skaldyr post, men haj, makrel, Pomfret, tun og Doumer er favoritter blandt turister. Du kan også nyde den fine smag af frisk skaldyr og krebsdyr som hummer, krabber, tiger rejer og rejer.

Blandt de fisk og skaldyr kan man også smage blæksprutter og muslinger. De sorter af seafood menu og deres karakteristiske smag er centrum for attraktion for de mange turister, der besøger dette sted.

Goa er centrum for ikke-vegetar, fordi det appellerer det appetitlige behov, der spænder fra kød, fisk og skaldyr og sorter af kylling menuen. Nogle af de andre populære menuer er rejer Balchão, Kylling Cafreãl, Fisk Recheãdo og Pork Vindaloo er kendt i hele verden.

Goa er kendt i hele verden for sine fantastiske flora og fauna, turkise strande, sølvfarvede sand og lækkert køkken. En smag af Goa´s mad og køkken kan tilfredsstille enhver appetit.
Goa

Transport i Goa

Da Goa er en af de største turistmål i Indien. For at hjælpe turister udforske dette sted fuldt ud og i en betydelig mængde tid, Goa har alle væsentlige former for offentlig transport. Den lokale transport i Goa passer enhver lomme og enhver smag. Lige fra aircondition deluxe-busser til auto rickshaws, kan du finde den form for offentlig transport, du har brug for i henhold til dit budget. Der er absolut ingen mangel på lokal transport i Goa, og du kan finde biler og førerhuse døgnet rundt.

Bus
Man kan altid komme på en bus, der ejes af staten regeringen eller endda private rejsearrangører at turnere Goa. De opkræve et stort gebyr for deres tjenester og tage dig mageligt til alle de store turistattraktioner i Goa. Du kan vælge fra de normale busser til de airconditionerede deluxe-trænere.

Taxi / Cab
Du kan også vælge en taxa eller en taxi i Goa for at besøge de berømte turistmål Goa. Du kan leje en taxi for en hel dag eller bare fra et sted til et andet. Fastgør den pris, du kommer til at betale, før du går ombord på taxi. Der er også en mulighed for at leje en bil og køre det selv rundt Goa.

Motorcykel Taxi
Denne form for taxi er unik til Goa. Den består af en mand ride en to Wheeler og tager dig som pillion rytter. Denne transportform er ganske hurtig og tager dig selv gennem tung trafik. Det er lokalt kendt som "Pilot".

Auto Rickshaw
Auto Rickshaw er et køretøj, der også er kendt som en tre Wheeler. Der er et sæde til en enkelt person, dvs føreren foran og på bagsædet er bred nok til at rumme 3 - 4 personer. Insister på opladning af måleren, når du ombord auto eller fastsætte prisen på forhånd.

Færger / Både
Både og færger er blevet anvendt som en form for lokal transport siden oldtiden. Selv i dag, kan man udforske nogle populære turiststeder ved at gå på og færger. De opkræve en nominel sats for deres service og efterlade dig med en oplevelse, du ikke får andre steder i Indien.

Udflugter fra Goa

Goa er en destination kendt for sit rige og levende samling af flora og fauna.

Den geografiske placering af dette sted begavet den med en vifte af dyreliv helligdomme, som også er en vigtig facet af Goa turisme. Disse vilde helligdomme og parker er fortryllende destinationer vrimler med sorter af vilde dyr, fugle og plantearter.

Dr. Salim Ali Bird Sanctuary
Goa ligger kun fuglereservat som er beliggende i Chorao Island på Mandovi floden. Det breder sig over et areal på 1,8 kvadratkilometer og er kendt for sin rige samling af lokale såvel som trækfugle.

Dette fuglereservat er opkaldt efter Indiens berømte ornitolog Dr. Salim Ali. Det er blandt de kendte attraktioner og er kendt for flere unikke arter af fugle og planter. Nogle af de kendte attraktioner er isfugle og Mudskipper og spidsænder, sort drongo blishøns og egrets osv.

Den Mangrove økologi på dette sted nærer flere sorter af fugle og planter. Den eksotiske samling af 400 arter af fugle, herunder vandrende tiltrækker snesevis af turister til dette sted. Det bedste tidspunkt at besøge dette sted er fra månederne oktober til marts, fordi vejret er behageligt og fugle kommer her i rigeligt.

Bondla Wildlife Sanctuary
Dette fristed blev oprindeligt etableret som et tilflugtssted for tilskadekomne eller forældreløse dyr. I dag er det en velkendt vildtreservat besøgt af snesevis af turister fra flere dele af kloden.

Tiltrækning af dette sted er en botanisk have, en rosenhave og en lille hjort-park. Nogle af de andre almindelige arter fundet her er bison, vilde bjørn, hjorte, leoparder, slanger og fugle.

Det bedste tidspunkt at besøge Bondla vildtreservat er fra månederne november til marts, fordi vejret er behageligt.

Bhagwan Mahavir Wildlife Sanctuary
Dette vildtreservat ligger 53 km fra Panaji i Sanguem taluka, Syd Goa-distriktet. Det er den største vildtreservat i Goa, som er spredt over et areal på 240 kvadratkilometer. Dette fristed ligger midt løvfældende og stedsegrønne planter, som gør det rigt på naturlig skønhed.

Den Molem National Park er en velkendt attraktion i denne park, der er kendt for sine flokke af hjorte og gaurs (indisk bison), malaysisk kæmpe egern, klynger af aber og Python.

Den vilde skønhed af denne park tiltrækker snesevis af turister til dette sted hvert år. Men fra oktober til marts anses som den bedste tid til at nyde skønheden af ​​dette sted.

Basilica of Bom Jesus
Stor kirke, en World Heritage Site.

Arkæologiske Musuem og Portrait Gallery
Bedste museum i byen. Gå ikke glip af det. Der er gratis adgang.

Se Cathedral
Den største kirke i Goa, bygget i 1562-1623.

Palace of Inkvisitionen
16000 sager blev hørt her mellem 1561 og 1774. Der er fangehuller under slottet, du kan besøge.

Holy Hill
Holy Hill er fuld af kapeller og kirker. Besøg kapellet i Vor Frue af Rosenkransen, det kongelige kapel i St. Anthony og klosteret St. Monica.
 
Goa
Goa strande
Strandene i Goa er som kurver i en kvindes krop - varme, indbydende, sensuelle.

Goas strande er spættet med maleriske små strand skure, der serverer iskolde øl og krydret mad. Det er let at finde billig overnatning i en beach resort eller hotel meget tæt på stranden i Goa.

Listen nedenfor indeholder nogle af de bedste strande ved Goa. Du vil ikke finde nogen af ​​de mere populære og overfyldte strande her - som Colva og Calangute strand - som er skrevet om til døde i alle Goa rejseguider eller informationsbrochurer.

Det er kun de bedste strande at besøge, nogle lidt væk fra alfarvej.

Candolim Beach
Candolim er fødested for Abbed Faria, en Goa frihedskæmper og Fader for Hypnotism.

Der er ringe eller ingen ly tæt på stranden, men du kan leje en parasol, prøve den gode mad på stranden og sol dig selv i ensomhed. Denne Goa Strand er meget populær hos rygsækturister, men er stadig ikke alt for overfyldt.

Sinquerim Beach
Sinquerim Stranden har rent, hvidt sand, og er tæt på det historiske Fort Aguada, det tidlige 17. århundrede portugisisk fort, der blev bygget for at beskytte gamle Goa fra fjendens angreb.

Du kan tage en lang gåtur fra Sinquerim stranden hele vejen op til Candolim strand, der fortsætter hele vejen nord til Baga.

Baga Strand
Baga er en lille fiskerby strand med en lund af skyggefulde palmer tæt på vandkanten. Der er kun få busser, der kommer hele vejen til strand kanten, og ingen efter mørkets frembrud. Det er en lang gåtur til Calangute taxaholdeplads til stranden, så hvis du planlægger at bo her, så sørg for du har din egen transport.

Baga er virkelig en udvidelse af Calangute strand. Men i modsætning til Calangute, som er overfyldt, stejl og skæmmet af farlige understrømme, er stranden ved Baga flad, sikkert for svømning, og har rent, hvidt sand.

Baga har et lørdag aften loppemarked, og du kan købe farverige Kashmir håndvævede og andre artefakter langs hele vejen til stranden

Bambolim Beach
Bambolim strand er en lille, ren, stort set uopdaget strand, i et skyggefuldt sted, før mundingen af ​​floden Zuari. Indgangen til stranden er lettilgængelig, og ligger langs bakken mellem Goa Medical College og Goa University.

Stranden er tæppebelagt med brudt mor-of-perle og andre skaller, hvilket gør det til et fristed for skal-samlere. Tykke kokoslunde i linje med stranden giver skygge og privatliv. Det er en smuk strand for en rolig, hyggelig picnic.

Du kan nyde frokost på Bambolim Beach Resort restaurant, serenader af en af ​​de lokale sangere eller bands. Når du beslutter at gå tilbage hjem, tag den vej, der går til den smukke Goa universitetet hele vejen op til Dona Paula.

Arambol Beach
Arambol Beach er tæt på den traditionelle fiskerby i Arambol og er en isoleret strækning af stranden som er kendt for sin stenet og sandet terræn. Indtil for nylig Arambol var en favorit Goa strand for hippier og dens berømmelse var de vilde fester den var vært for.

Den største strand er forholdsvis god til svømning. Mod nord er rolige bugter, hvor du kan tage lange gåture. Der er en varm kilde nær den største strand, der løber ind i en ferskvandssø. Sporty typer kan nyde aktiviteter såsom delfin bådture og paragliding.

Vagator Beach
Vagator er en af ​​de mere smukke, hvide sand Goa strande. For at nå stranden, er du nødt til at gå ned ad en stejl klippe. Havet her er ikke sikkert for svømning, men i turistsæsonen, har det et aktivt natteliv.

Benaulim Beach
Benaulim strand er mere fredeligt og roligt end Colva og stadig temmelig uopdaget af udenlandske turister.

Ifølge hinduistisk mytologi, er dette det sted, hvor pilen Lord Parsurama landede da han skabte staten Goa. Kendt i sanskrit som Banali, blev det ændret til Benaulim af den portugisiske. De største attraktioner på denne strand er delfin krydstogter.

Palolem Beach
Palolem Beach, der ligger i Canacona Distrct, er også kendt som "Paradise Beach". Indtil for et par år tilbage, var den blandt de jomfruelige strande i Goa. Det er en fisker strand populær for sine delfiner krydstogter og fisketure.

Gaitonde telt resort er en af ​​de mere populære steder at bo, men sørg for at bestille i god tid. Du kan dase i en hængekøje og nyde din øl, mens du nyder den lækre friske fangst bragt ind af fiskerne.

Der er en masse små resorts langs stranden med bambushytter på pæle. Den boligform er ikke noget fancy, men spartansk. Men for mindre end $ 10 per dag, du kan ikke rigtig forvente mere.

Agonda Beach
Agonda er en jomfru strækning af stranden tolv kilometer fra Palolem, og indtil for nylig, uopdaget af turister. Vandet er krystalklart, og det er nemt at se bunden af ​​kysten, mens du svømmer. Pas på de skarpe kanter, hvis du beslutter at klatre nogen af klipperne.

Indtil for nylig var der bare en ensom hytte på stranden, men det er ikke være tilfældet længere. Hvis du har svært ved at få bolig her, kan du bo på Palolem, og kører ned til Agonda for dagen. De mere eventyrlystne kan leje en cykel i landsbyen og cykle cross country til stranden.

Mobor og Cavelossim strande
Cavelossim Beach, er en lille strækning af stranden elleve kilometer syd for Colva strand. Syd for Cavelossim strand er den Mobor stranden, der i dag kan bryste sig af fem stjernede resorts såsom Leela Beach Resort.

Begge strande er relativt isoleret og der er få strand skure her. Mobor har en fiskerby med en lille lagune nær mundingen af ​​en flod, og det er sjovt at se de måger, der kommer til fest når fisken tørrer i sandet.
Goa/Indien valuta

Indiske rupier er landets officielle valuta. En rupi = 100 paise. 100 rupier svarer til ca. 12-13 danske kroner. Du kan hæve kontanter i automater i de fleste strandbyer. Desuden kan du altid veksle fra dollars, pund eller euro mange steder.

Hvis du får rupier til overs, så skal du veksle dem tilbage til vestlig valuta, inden du forlader landet. Du kan gøre det i lufthavnen, sørg dog for at have gemt kvitteringen på, at du har vekslet til rupies.

Ved brug af siden accepterer du at vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse - Copyright 2009-2019 - jancassoe@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net