Hua Hin vejret

I Hua Hin inddeles året i tre årstider: den varme årstid, regntiden og den svale årstid.

Den varme årstid (slutningen af marts – midten af juni)
Domineres af høje temperaturer og høj luftfugtighed. Også havet holder en høj temperatur, 30 grader er ikke ualmindeligt, så når man bader, bliver man ikke kølet så meget af. Hvis du er følsom overfor varme, så undgå denne tid på året.

Regntiden (midten af juni – slutningen af oktober).
Selv i regntiden skinner solen de fleste dage, men dog afbrudt af en byge af og til. Temperaturen er stadig høj, omkring 30 grader.

Den svale årstid (november – marts)
Svalere og mere behagelige lufttemperaturer, ca 25-30 grader, længst oppe nordpå kan nætterne være kølige. Den netop overståede regntid har gjort jorden fugtig og frodig, hvilket gør, at aktiviteter som trekking og jungleture er en fantastisk oplevelse. Dette er definitivt den bedste tid at besøge landet – i hvert fald rent klimamæssigt. Men det er også den tid, hvor her er flest turister.

Hua Hin temperatur

 

Måned

Gennemsnit

temperatur

 

 

 

 

 

januar

25.3 °C

 

 

 

 

 

februar

26.8 °C

 

 

 

 

 

marts

28.2 °C

         
april

29.4 °C

         
maj

29.1 °C

         
juni

28.7 °C

         
juli

28.3 °C

         
august

28.2 °C

         
september

27.7 °C

         
oktober

27.2 °C

         
november

26.3 °C

         
december

25.3 °C

Templer i Thailand

Thailænderne lader gerne besøgende komme ind i templerne, hvis man følger reglerne. Undgå shorts og sørg også for at have skuldrene dækket. Hvis der står offergaver, så lad dem stå i fred, rør dem ikke. Nogle af de mere strikse templer tillader ikke, at man går i sandaler, men kræver sko. Forsøg at sætte dig ind i hvilke regler, der gælder inden du går ind i templet. Det bliver værdsat.

Hua Hin
Hua Hin dykning & snorkling

Vandet ud for Hua Hin's kyst egner sig ikke til dykning eller snorkling, men der findes forskellige muligheder hvis man vil opleve det spændende liv under overfladen. Tættest på ligger øen Koh Talu og Koh Sing, ca. 2 timers kørsel syd for Hua Hin. Her er et fint koralrev med masser af farvestrålende fisk, søpindsvin osv. Vandet er for det meste klart, men i regntiden kan det i perioder være noget grumset.

En heldagstur med snorkling koster fra ca. 1500 baht per person. En heldagstur med dykning (to båddyk inkl. Udstyr) koster fra 4000 baht per person. Der er mange tour-udbydere i Hua Hin der arrangerer ture til Koh Talu.

 

Noget længere væk, men med enestående dykkeforhold, ligger Koh Tao. Øen ligger ca. 50 km nord for Koh Samui og bliver betragtet som et af de bedste dykkesteder i Asien. Vandet er krystalklart, korallerne smukke og der er masser af fisk. En del tour-bureauer i Hua Hin har Koh Tao på programmet som færdigpakkede 3-dages ture med transport og overnatning inkluderet for bare 600-700,-

Hua Hin
Thailand toldregler

Det er forbudt at udføre sneglehuse og thailandske buddhafigurer af landet. Dog kan man nogle steder købe buddhafigurer, der er importeret fra et naboland, og i det tilfælde er det lovligt. Husk at få et bevis på oprindelseslandet. Husk på, at det er let at blive snydt, hvis du køber ”billige” guldsmykker, ure eller ædelsten.

 

Hua Hin Thailand

Hua Hin er placeret ca. 190 km syd for Bangkok og 92 km nord for Prachuab Khiri Khan- den provins hovedby, og det er en kyst- kendt ferieby- beliggende på vestkysten af ​​bugten i Thailand- Hua Hin har en befolkning på omkring 60.000 personer, kongen af ​​Thailand har sit sommerpalads Klai Kang won (Langt fra Bekymringer) støder op til stranden. For nylig opgraderede motorveje giver en afslappet tre timer kørsel til Thailands ældste badeby område.

Hua Hin er en af de områder med mindst regn falder i Thailand og er en kystby hvor der er en dejlig brise fra havet, så kan besøges hele året rundt. Der er tre sæsoner, den tørre sæson (marts-september) - regntiden (oktober - november) og den varme sæson (november-februar). Hua Hin har omkring det bedste sommer strand vejr i Thailand. Vejret er varmt, men genopfrisket ved en kølende brise fra havet. De fleste dage har klare blå himmel og til tider bølgende hvide skyer. Hua Hin blev valgt som Det Kongelige feriested på grund af det fremragende vejr og klima

Shopping i Hua Hin

Ingen ferieoplevelse ville være komplet uden en smule shopping smidt i- og Hua Hin har alle former for shopping godbidder linet op for besøgende. Der er nogle shoppingmuligheder i nærheden Cha-Am og Hua Hin også, men for variation og valg, du vil være bedre stillet på opdagelse i Hua Hin.

Uanset om du ønsker at have et nyt jakkesæt eller kjole- eller på udkig efter souvenirs og de lokale håndværk thailandske folk er så berømt for. Lokale markeder som dagen eller om natten Markederne tilbyder en meget bred vifte af merchandise- og er sandsynligvis de bedste steder at handle..

Rejser til Hua Hin

Hua Hin transport


Den enkleste måde at komme omkring i Hua Hin. Byen er lille, og uanset hvor du skal hen, så tager det ikke mere end nogle minutter at kommer derhen. At gå fra den ene ende af Hua Hin tager cirka 30 minutter.

Tuk-tuk
En tuk-tuk er en trehjulet motorcykel med tag. Det er nok det mest almindelige transportmiddel i mange thailandske byer. Det koster cirka 50 baht at køre med tuk-tuk inden for Hua Hin. Skal du køre kortere udflugter, så kan du leje en tuk-tuk til at køre dig tur/retur. Så venter chaufføren på dig, mens du ser på en seværdighed – eller guider dig undervejs.

Rickshaw
Cykeltaxa. Det går ikke så hurtigt som med en tuk-tuk, men det kan være rarere, da du slipper for bilos og motorlarm. En tur inden for byen koster cirka 50 baht. Der findes dog ikke så mange rickshaws i Hua Hin længere.

Båd
Den bedste måde at komme ud til de fantastiske strande på øens sydlige kyster. Der findes mange arrangører, som tilbyder hel- og halvdagsture. Fra 300 baht per person.

Der går også flere både om dagen til Bah Phe på fastlandet fra molen i Na Dan og fra de større hoteller, som har deres egne både. En enkelt rejse med den ”lokale” båd fra molen i Na Dan koster 50 baht per person.

Taxa
Der findes ikke mange almindelige taxaer i Hua Hin. Det er mere almindeligt at se en Sonthaew, pick-up-bil, hvor man har bygget bænke, som passagererne kan sidde på. En rejse inden for Hua Hin koster ca 40 baht.

Hua Hin

Mad & drikke i Hua Hin

Hua Hin byder på mange muligheder for at spise ude. Berømt i hele Thailand for Thai og Seafood, men tilbyder også et udvalg af retter fra hele verden.

Hua Hin tilbyder friske fisk og skaldyr daglig direkte på Hua Hin Fishing Pier og Khao Takiab Fishing Village. Mange er beliggende tæt på Fishing Pier område i Hua Hin. Ud over at personer over vandet, er der nye thailandske, skaldyr og andre spisesteder i området. Der er også japansk og kinesisk, indisk plus italiensk, fransk og europæisk

Seaside Restaurant
På Seaside Restaurant, Hua Hin, ønsker vi at give den allerbedste i thailandsk og internationalt køkken i en romantisk ved havet giver en mest spændende og mindeværdig madoplevelse.

Lad os Sea
Det er et velkendt sted at slappe af og nyde i atmosfæren med fine franske vine og strand køkken. Nyd TANGY thailandske favoritter og friske internationale smag med masser af fisk og skaldyr og kød. Luksuriøs gourmet fine billetpris middag på stranden i Hua Hin.

Livanto Restaurant Hua Hin
Servering thailandsk og europæisk fin familie middag. Importerede bøffer fra Australien og New Zealand.High fødevarer og drikkevarer til rimelige priser.

Livanto tilbyder også en romantisk Cocktail Lounge og Pianobar på anden sal. En erfaren bartender kan mikse din favorit cocktail. Et bredt udvalg af internationale vine kan vælges fra vores kælder.

La Grappa
Famous Italian Restaurant i Hua Hin god service og mad, anbefales.

Rak Talay Beach Restaurant
Smuk restaurant med udsigt over stranden ved Wora Bura Resort. Choicce Thai Seafood og gourmet thailandske retter i charmerende og romantiske omgivelser

Sasi Haves Teater
Restaurant, der tilbyder traditionelle shows.

La Villa Restaurant Hua Hin
har en kedelig gammeldags menu, der aldrig ændrer, men tilbyder samme udvalg af regionale specialiteter, at det har gjort de sidste 17 år tilberedt med omhu ifølge traditionen af ​​"Emilian" og italiensk køkken, og derefter Marco daglige forbereder flere forskellige slags friske pasta

Platoo Restaurant
En af de bedste lækre på stranden Platoo Restaurant tilbyder havet fødevarer, thailandsk traditionel og lokal mad, europæisk mad, fineste vin, cocktail, frisk juice og slide foto sorter drikke og drikke til netop lokal pris.

Thailandsk nytår

Songkran, 13.-15. april. Det traditionelle thailandske nytår, som fejres i mere end tre dage. Traditionen er, at man kaster vand på hinanden, dels anses vandet for at ”rense” folk fra deres synder, og dels er det en velkommen afkøling i de varmeste måneder. Ingen – absolut ingen – går fri.

 

Hvis du går ud på gaderne i disse dage, så er du sikker på at blive ramt med masser af vand. Tag det som en oplevelser og sørg for at kamera, penge og mobiltelefon enten ligger på hotellet eller i en plasticpose.

hua hin
Thailand´s historie

Thailand adskiller sig fra andre lande i Sydøstasien ved, at det aldrig har været koloniseret. Bortset fra korte perioder af underkastelse over for nabolandet Burma og den japanske besættelse under 2. verdenskrig har Thailand været selvstændigt siden 1200-tallet. Der er fundet spor af menneskelig bosættelse i Thailand, som er 40.000 år gamle.

Omkring år 500 grundlagde mon-folket Dvaravati-riget i det nordlige Thailand. Så vidt vides kom de første thaifolk til landet fra det, der i dag er det sydlige Kina. I 1238 grundlagde de det første thai-rige, Sukothai, ved de nordlige bredder af Chao Phraya-floden. Under kong Ramkamhaengs styre 1283-1317 blev riget befæstet, det thailandske skriftsprog blev indført, og theravadabuddhismen blev statsreligion.

I midten af 1300-tallet opstod et andet rige, der havde centrum længere sydpå i Ayutthaya, og som blev kaldt Siam. Det lykkes Siam at underlægge sig khmererne i det nuværende Cambodja, og Siams grænser blev flyttet længere mod vest og sydpå ad Malaccahalvøen. Kontrollen med rigets randområder var dog ikke særlig effektiv.

Ayutthayas beliggenhed - tilstrækkeligt langt nede ad floden Chao Phraya til, at byen kunne modtage oceangående skibe - var fordelagtig, både for kontrol med riget og for handel med omverdenen. Nogle forskere mener, at byen ved midten af 1600-tallet var verdens største.

I 1500-tallet begyndte europæerne at vise interesse for Sydøstasiens rigdomme. Portugiserne var de første, der etablerede et handelshus i Ayutthaya, og inden længe blev der indgået handelsaftaler med andre stormagter. Eftersom handel i større målestok ikke var en naturlig del af den lokale kultur, var de fleste købmænd kinesere - og sådan er det stadig i Thailand.

Siam blev snart klemt mellem de europæiske stormagter, der kæmpede om herredømmet i området. Det var først og fremmest franskmænd, briter og hollændere. Siams konger forsøgte at tilgodese europæernes krav i forsøget på at bevare landets selvstændighed. Der var diplomatiske forbindelser mellem Siam og det franske hof i Versailles, og kong Narai ansatte en græsk opdagelsesrejsende som minister.

Men da de europæiske missionærer blev for ivrige i deres forsøg på at omvende de siamesiske buddhister til kristendommen, blev franskmændene smidt ud fra Ayutthaya og portene lukket mod Vesten i næsten 150 år. Ayutthayas ressourcer blev færre, og kongemagten svækket. Det lykkedes nabolandet Burma at erobre hovedstaden i 1767, og Ayutthaya blev jævnet med jorden.

Den burmesiske besættelse blev dog kortvarig. Thailænderne befriede sig, og en ny stat blev grundlagt. I 1782 tog general Chao Phya Chakri magten og blev den første i det kongedynasti, der sidder på tronen endnu. Han lod en ny hovedstad bygge ved den lille handelsplads Bangkok på østsiden af Chao Phrayas munding.

De første Chakri-konger havde held til at styrke Siam over for Burma og truslen om kolonisering fra de europæiske stormagter. Landets beliggenhed gjorde det efterhånden til en stødpude mellem briterne i vest og franskmændene i øst, og selvstændigheden blev opretholdt med diplomatisk snilde og afgivelse af visse landområder.

I de første årtier af 1900-tallet blev Siam mere og mere velstående, fordi produktionen og eksporten af ris steg. Bangkok udviklede sig til et vigtigt handelscentrum, og spændingen steg mellem kongen og den efterhånden indflydelsesrige bureaukratiske elite, der i 1912 gennemførte et mislykket kupforsøg mod kongen. Tyve år senere gjorde et ublodigt kup en ende på enevælden, og der blev indført konstitutionelt monarki.

De ansatte i statforvaltningen var uddannet i Europa, og sammen med militæret udgjorde de efterhånden samfundseliten. Marskal Phibun Songkhram, der var en stor beundrer af Hitler, tiltvang sig gradvis magten og blev diktator i december 1938. Samfundet blev indrettet efter europæisk fascistisk forbillede. Det var Phibun, der i 1939 ændrede landets navn til Thailand.

Under 2. verdenskrig samarbejdede Thailand med Japan, og den japanske besættelse af landet blev derfor meget mild. Efterhånden som krigslykken vendte for japanerne, voksede utilfredsheden med styret i den thailandske befolkning, og Phibun blev afsat i 1944 af en USA-støttet modstandsbevægelse.

Tiden efter krigen var urolig. Formelt var demokratiet blevet genindført, men de politiske partier var svage, og militæret erobrede atter magten ved et kup i 1947. Og året efter var Phibun - der med nød og næppe havde undgået at blive stillet for retten for krigsforbrydelser - tilbage som landets leder. Samtidig sørgede bl.a. Koreakrigen for, at Thailands økonomi kom ind i en gunstig udvikling, og de thailandske generaler blev af en stor del af omverden betragtet som en bastion mod den kommunistiske trussel i Sydøstasien. USA indledte et omfattende militært og økonomisk bistandsprogram.

I 1957 forsøgte Phibun at styrke sin stilling ved at gennemføre et valg, hvor svindelen dog var så åbenlys, at regeringens valgsejr også blev dens fald. Det blev en anden general, Sarit Thanarat, som overtog magten og indledte en ny diktaturperiode med vægt på traditionelle, nationale værdier.

Efter Sarits død i 1963 tog nye generaler over. Trods kommunismens fremgang i nabolandene fik en venstreorienteret oprørshær aldrig rigtig fodfæste hos det thailandske folk. I 1970'erne kom det dog til studenterprotester i Bangkok. Amerikanernes beslutning om at trække sig ud af Vietnam og de forsigtige tilnærmelser mellem USA og Kina skabte usikkerhed i Thailand. Den økonomiske fremgang stilnede af, og det blev hårde tider for mange. Der blev flere og flere protester, og de førte i 1973 til militærdiktaturets sammenbrud.

De følgende tre år var urolige. Politiske partier blev dannet og opløst i hastig rækkefølge, og foruden studenterne begyndte også bønder, arbejdere og munke at organisere sig. Regeringen gjorde meget lidt for at imødekomme kravene om reformer.

Mens den civile regering således virkede ude af stand til at redde situationen, voksede den militært ledede bevægelse Nawaphon frem med slagordene 'nationen, religionen, kongen'. I efteråret 1976 blev en ny militærregering indsat, og lederne slog hårdt ned på venstreaktivisterne.

Ved valget i efteråret 1992 fik det gamle Demokratiske Parti flest pladser i parlamentet, men Thainationen og det nye parti National Udvikling, som Chatichai havde dannet kort efter urolighederne i maj, fik næsten lige så mange. Det Demokratiske Partis leder, Chuan Leekpai, blev ny premierminister og lovede ved sin tiltrædelse at forsøge at bekæmpe korruptionen i det politiske liv.

En vigtig opgave for parlamentet var nu at få gennemført en demokratisk reform af forfatningen. I januar 1995 lykkes det endelig Chuan at få samlet flertal for en række tillæg til forfatningen. Reformerne indebar blandt andet, at den stemmeberettigede alder blev sat ned fra 20 år til 18 år, at der blev fjernet pladser i det militærdominerede senat, og at senatorer og ministre ikke længere måtte nyde frynsegoder hos myndighederne eller i statslige virksomheder.

I 2006 blev Thailand udsat for et kup, den 19. september, da den royale Thailandske hær fortog et kup mod den daværende premierminister Thaksin Shinawatra. Kuppet, som var det første i femten år, efterfulgte en etårig politisk krisesituation, som involverede Thaksin og politiske modstandere og opstod kun en måned før et nationalt valg var planlagt.

 

Militæret aflyste det kommende valg, suspenderede forfatningen, opløste parlamentet, forbød protester og al politisk akitivitet, undertrykte og censurerede medierne og arresterede medlemmer af kabinettet.

 
Hua Hin
Hua Hin strand

Khao Takiab
Populær strand område kun få minutter fra centrum af byen, meget populære i weekenden. Beach, liggestole og strandstole med parasoller til rådighed. Lokale madboder nær stranden. Elefant ridning og ridning. Populær for bådture og fisketure til små offshore ø (Lion & Turtle Island). Lokale templer.

Hua Hin Beach
Hua Hin har lange og brede strækninger af stranden. Det Hua Hin område, herunder Cha Am har en omfattende stranden med den ekstra fordel, ingen veje at krydse for at få adgang til stranden. Strandene strækker sig langs Cha Am Coast og nord for Hua Hin, og også direkte tæt på byen og fortsætter mod syd forbi populære badebyer til Khao Takaib stranden. Bare forbi Khao Takiab Hill stranden contines i Khao Takiab bugten og videre til Suan Son Beach.

Hua Hin udflugter
Prachuap Bay
Denne bugt ligger i nærheden af ​​Prachuap Khiri Khan township, 90 km fra Hua Hin. Dens Stranden er lang og behagelig.

Sam Roi Yot National Park
Denne park er 58 kilometer fra Hua Hin by skib. Det dækker et område på 61.300 Rais (nogle 24.520 acres) og blev udpeget som nationalpark den 28. juni 1966. De geografiske forhold i parken består af høje kalksten bjerge, brede Marshland nær kysten og øer. Derudover er det også i centrum af forskellige arter og familier af planter og træer samt hjemsted for vilde dyr. Der er tre grotter værd at besøge i parken: Keaw Cave, Sai Cave og Phrayanakhon Cave.

Manao Bay
Denne bugt ligger fem kilometer fra Prachuap Khiri Khan township område og administreres af den thailandske Airforce. En tilladelse skal indhentes fra den øverstbefalende for den 53. Squadron, Prachuap Khiri Khan, forud for et besøg.

Khao Takiab Bay Beach
Beliggende kun 5 km syd for centrum Khao Takiab Bay strand er en populær og afslappende strand område, hvor du også kan nyde elefant Rides, Ridning, hest og vogn forlystelser, bådture og fiskeri bådture, alt terræn off-road ridning, seafood og strand restauranter, banan både og andre aktiviteter, er dette kendt som den sjove strand område, især i weekenderne.

Koh Talu Island
Koh Talu Island for at snorkle, dagtur langs kysten syd for Hua Hin til Koh Talu Island. Et paradis, en smuk øde tropisk ø.

Phetchaburi
Phetchaburi er omkring en times kørsel nord for Hua Hin, ca 40 minutter nord for Cha Am. Templer og gamle slot.

River Kwai
The River Kwai herunder Broen over floden Kwai og de omkringliggende områder er optaget på en heldagstur fra Hua Hin eller Cha Am. En tidlig start og sen aflevering. Mange foretrækker den ene dag til turen, der giver mere tid til at opdage River Kwai området.
Hua Hin
Ridning & golf

Ridning
Langs med stranden i Hua Hin findes mange hesteejere, som hellere end gerne vil leje en hest ud til dig. Du kan få lov at ride alene langs stranden i en time eller to. De fleste heste er fine og ser velplejede ud, men mange er ikke så veldresserede som heste i Danmark, og kan være sværere at styre, også selv om du er en erfaren rytter. En time koster ca 300-400 baht.
 
Golf
Hua Hin er verdensberømt for sin fine golf. I nærheden findes flere udmærkede golfbaner, blandt andet Royal Hua Hin, Sawang Resort, Lake View, Springfield, Majestic Creek med flere. Undgå at spille om lørdagen og søndagen, da mange beboere fra Bangkok kommer hertil, og det kan blive lidt trangt på banerne.


Priseksempel: Greenfee ca 650 baht, leje af golfbag ca 700 baht. Caddie er obligatorisk i Thailand og indgår i baneprisen. Når man har spillet færdig, forventes man at give 200 baht i drikkepenge til Caddien.

Thailand valuta

Den thailandske møntenhed er Baht, THB. Baht findes som: Sedler: 20, 50, 100, 500 og 1.000 Baht. Mønter: 1, 2, 5 og 10 Baht, samt 25 og 50 Satang. En danske krone svarer til ca. 6,9 Baht (juni 2008).

Hua Hin
Thailand generelt

Thailand er et stort landbrugsland, og indtil for 10-15 år siden var landbruget rygraden i økonomien. Siden 1960 er landbrugets andel af bruttonationalproduktet, BNP, faldet fra 40 procent i 1960 til kun 10 procent i 1996. Det betyder nu ikke, at landbrugsproduktionen ikke er vigtig, set med internationale øjne: Bortset fra Vietnam er Thailand Asiens eneste nettoeksportør af levnedsmidler, landet er verdens største eksportør af ris, maniokrod og gummi samt verdens næststørste eksportør af sukker.

I 1965 dækkede den thailandske jungle 55 procent af landets areal - nu er andelen nede på 25 procent. Hvis man kun regner den tætbevoksede skov af værdifulde træarter med, er det kun 10 procent af Thailand, der er dækket af skov. Faldet i bestanden skyldes omfattende fældninger til forarbejdning af træprodukter, men også fældning til brændsel og rydning af jord til dyrkning eller byggeri.

Siden starten af 1980'erne har turismen været Thailands vigtigste kilde til udenlandsk valuta. De vigtigste turistmål er storbyen Bangkok og øen Phuket, der årligt hat to mio. besøgende. Phuket har mistet en del af sin oprindelige skønhed under udbygningen af turistindustrien, men kan stadig byde på tropiske naturoplevelser og rent havvand.


De thailandske myndigheder arbejder på at ændre landets ry som et smudsigt sexrejsemål, og der er bygget nye familiebadesteder, hvilket også vil hjælpe på trængslen og miljøproblemerne i de hårdtbelastede områder som Pattaya.


I 1996 kom i alt syv mio. turister til landet, halvdelen fra andre lande i Syd- og Østasien, men Thailand er også et populært turistmål for mange danskere.

Hua Hin

Thailands kultur er stærkt præget af buddhismen. Der er pragtfulde templer i alle større byer. De ældste bevarede rester af thailandske arkitektur stammer fra Dvaravati-perioden cirka fra år 500 til år 1000. I den gamle hovedstad Ayutthaya kan man se rester af imponerende bygningsværker i sten.

 

Kunst og arkitektur fra denne periode var påvirket af rigerne i Cambodja, Burma og på Sumatra. Det var først med Chiang Mai-stilen fra år 1000 og frem, at landet udviklede sit eget kunstneriske udtryk.

Thailand geografi

Thailand er i areal på størrelse med Spanien. I nord er landskabet kuperet, og de højeste bjerge er omkring 2.500 meter høje. Bjergkæderne og bakkerne er gennemskåret af frodige floddale. Den nordøstlige del af landet består af Khoratsletten, der nærmest er indrammet af bjerge med vest og syd og Mekongfloden på de andre sider. Bortset fra områderne nær floden er Khoratsletten ikke særlig frodig.


I de indre egne, nord for hovedstaden Bangkok, ligger landets vigtigste landbrugsområde langs floden Chao Praya og dens delta - det kaldes Thailands risskål. Der er blevet gravet flere kanaler for at forbedre mulighederne for kunstvanding af risen.


Den del af Thailand, der ligger på Malaccahalvøen, består af frodige tropiske bjerge og bakker, indrammet af kystsletter med brede strande.


Før i tiden var landet dækket af tropisk skov, og teaktræ fra Thailand var verdenskendt. I dag har den kraftige skovhugst mindsket skovbestanden voldsomt.

 

Der lever stadig vilde elefanter, tigre, tapirer og bantenger (verdens største okse), men 40 af landets 282 pattedyrsarter er truede. Det samme gælder 190 af de 928 forskellige fuglearter.


Højeste bjerg: Inthanon (2.576 m.o.h), Største ø: Phuket (570 km²), Vigtigste floder: Chao Phraya og Mekong.

Ved brug af siden accepterer du at vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse - Copyright 2009-2019 - jancassoe@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net