Madeira vejret
Når du ankommer til Madeira, så tag et godt kig rundt. De hyggelige beroligende farver invaderer sanserne med de forskellige nuancer af grønt sæt mod en azurblå hav - kendetegnende for subtroperne. Men de fortæller også om med regn. Dette betyder ikke, at det regner hele tiden eller det meste af tiden. Men det er tilfældet med regn til tider.

De fleste mennesker, der bor her, finder, at Madeira har næsten det mest perfekte klima i verden. Det er aldrig for varmt (temperaturer kan komme op til omkring 33 ° C, når den "Leste" - øst vinden kommer fra Sahara ørkenen - blæser for et par dage om året) med et gennemsnit på højst 24 ° C i løbet af sommermånederne (juli til oktober) og mindst 17 ​​° C. Vinterens gennemsnitlige temperaturer falder med cirka 4 ° C.
 

Madeira Portugal

De der foretager en ø-tur på Madeira vil snart opdage, hvordan hver tur af vejen vil afsløre en anden natur og til tider også et andet vejr. Det solrige Syd med Funchal, hovedstaden på Madeira, tiltrækker de fleste turister, men det ville være sådan en skam, hvis du glemmer at udforske andre dele af øen. De fleste hoteller ligger i Funchal. Byen er perfekt for dem, der går ind for solrig ferie med en swimmingpool, men Madeira har så meget mere at byde på:

Kyst vejen i den nordlige del af øen vil tage dig langs med idylliske steder som Sao Vicente og Porto Moniz.

I midten af ​​øen, også kaldet "Madeira Interiør", vil du finde de højeste bjergtoppe, Pico Ruivo (1862m) og Pico do Areeiro (1818m).

Du vil finde dig selv omgivet af bjerge, mens havet forbliver på tæt afstand, fylde dig med en unik følelse, der kan opleves mest i løbet af en Madeira tur.

Udforsk betagende natur på Curral das Freiras (Nun 's Valley), Balcoes og Paul da Serra.

Besøg de mange haver, gå eller køre mellem botanisk skønhed og find ud af hvorfor Madeira kaldes "Det subtropiske Blomsten Island"

Madeira dykning & surfing

Dykning på Madeira har fået større betydning blandt de besøgende til øen i løbet af de seneste år.

Et mildt klima hele året rundt, vandtemperaturer på 18 til 23 ° C, afhængig af sæsonen, krystalklart vand og sandsynligheden for, set arter som barracudaer, havtaske, delfiner, rokker og selv Mantas er de vigtigste grunde til elskere af denne sport overveje øen Madeira mere og mere for deres dykkerrejser.

Der er flere dykkerskoler og fritid virksomheder, hovedsagelig i Funchal og Caniço de Baixo, der tilbyder kurser for alle niveauer, dykning udflugter for mere erfarne dykkere og også leje af udstyr.

Surfing på Madeira begyndte først for nogle år siden, da professionelle og surf elskere anerkendte de gode betingelser, som denne region har at byde på. Nyheden om denne 'opdagelse' blev straks spredt til alle portugisiske surf elskere. Men det var først, da nyheden brød ud i surfing pressen, at Madeira blev kendt som en kvalitet surf sted.

Kyst er barsk og stejl, og klipperne på bunden af ​​havet skaber ikke kun gode bølger, men kræver også nogle forholdsregler.

Hvis du er nybegynder bør du være forsigtig med klippeformationer og sten. Du vil sikkert ikke lide at blive fanget i en bølge på en stenet strand som denne!

Takket være sin beliggenhed Madeira øgruppen er et privilegeret sted at modtage dønninger i Nordatlanten og har alle mulige bølger, fra punkt pauser til reef pauser.

Rejser til Madeira

Udflugter på Madeira

En grøn oase i Atlanterhavet, Madeiras diminutive størrelse modsiger den udsøgte skønhed af denne ø. Planlæg din ferie rute ved hjælp af Strawberry World detaljerede vejledninger til at opdage fantastiske attraktioner fra Funchals smukke Jacaranda-foret veje til de dristige klipper Cabo Girão.

Historiske og kulturelle attraktioner
Tag på en interaktiv rejse gennem Madeiras fortid i Story Centre eller blot vandre gaderne i hovedstaden for at møde charmerende historiske områder og maleriske torve. Talrige kirker og klostre dateres tilbage til det 15. århundrede, fra den lille basalt hulen Capela de São Vicente de udsmykkede interiører i SE-katedralen.

Landbruget er stadig en vigtig del af øens ressourcer og besøgende vil se genialt dyrkede terrasser langs med bjergskråninger overalt. Traditionelle gademarkeder fyldt med farverige pyramider af produkter er en fantastisk måde at opleve det lokale liv.

Fortryllende naturlandskaber
Madeiras overflod af beskyttede reserver er et sandt vidunder for naturelskere. Myriad vandrestier gennem sjældne Laurissilva skove belønning vandrere med betagende udsigt over bjergene, mens dykkere kan udforske det krystalklare vand i Garajau Natural Reserve. Talrige parker og haver prale fascinerende subtropiske planter og en fantastisk tæppe af farver, der kulminerede med den årlige Blomsterfestival i foråret.

En af glæderne ved en ø ferie er, at havet aldrig er for langt væk! Tilbring dine dage udforske kysten af majestætiske klipper, stenstrande og naturlige rock pools, der vidner om øens vulkanske oprindelse, eller tage en færge eller fly til Porto Santo og nyde miles af gyldne strande. Velsignet med en næsten perfekt klima, vil de besøgende snart indse, at en tur til Madeira er simpelthen ikke nok!
Madeira

Forlystelsesparker på Madeira

Madeira Theme Park
Den "Theme Park" i Santana, åbnede dørene for offentligheden i oktober 2004, er det delt op i flere afdelinger og indeholder mange attraktioner for unge og gamle - turister såvel som lokale - disse Adspredelser er relateret til historie, traditioner og kultur af befolkningen på Madeira.

Den dækker et areal på omkring 17 hektar, hvor besøgende kan finde tematiserede attraktioner såsom en maskine, der simulerer øens opdagelse, en 'zoom-in-zoom-out "kredsløb (med flere henvisninger til lokale monumenter eller beklædning som den typiske Madeira hat 'gorro de orelhas' - en hætte med lange øreklapper - i små og store størrelser), en mindre kopi af Monte toget at gøre forbindelsen mellem disse attraktioner, en Bullock vogn og en tur i en af ​​de mini både minder om Câmara de Lobos fiskerbåde.

Santa Cruz Aqua Park
Madeira bliver bedre hver dag, og store investeringer, der gøres i fritids-både for lokalbefolkningen og besøgende til øen. Et af de seneste er aqua park i Santa Cruz. Denne facilitet, med plads til over 1.000 mennesker, kan prale af fem kælk forlystelser og fire hurtige slides, to swimmingpools (hvoraf den ene er forbeholdt for børn), en doven flod løber rundt om swimmingpools, en bar og omklædningsrum. Børn og voksne vil helt sikkert tilbringe fornøjelige stunder i Santa Cruz Aqua Park!
Madeira
 
Madeira

Spise på Madeira

Restauranter er helt sikkert ikke, hvad der mangler på Madeira, som de rigeligt er spredt over hele byen Funchal og resten af ​​øen. Hvad der er langt vanskeligere at træffe det rigtige valg for både at tilfredsstille dine smagsløg og din tegnebog!

Old Town
Funchals historiske gamle bydel har meget at byde på fra turist synspunkt, hvilket også er grunden til, at du vil finde mange traditionelle og veletablerede restauranter her. De er allerede godt kendt af mange turister, der vender tilbage til Madeira år efter år, og altid gå tilbage til disse restauranter for en anden velsmagende frokost eller middag!

Funchal Marina
Valget er ikke let her, da der er masser af restauranter og snackbarer, det meste alle af dem at tilbyde regionale specialiteter samt internationale retter. Bare slentre langs og lad dine sanser bestemme! Prisniveau på dette område er generelt lidt højere end i den gamle bydel, men det er stadig rimeligt, og alligevel ... hvor ofte i dit liv, kan du nyde en dejlig frokost eller middag, mens du ser en berømt krydstogtskib kommer ind?

Få din frokost eller middag med de lokale!
Det kan helt sikkert anbefales at deltage de lokale i de små restauranter og snackbarer spredt ud over de smalle sidegader (som "Rua da Carreira ',' Rua das Murças ',' Rua do Bispo ',' Rua Queimada de Cima" , "Rua Queimada de Baixo ') i Funchal, hvor du vil ofte finde frisklavet dagligt retter til yderst rimelige priser. Prøv dem, du vil blive glædeligt overrasket!
Madeira shopping
Madeira og især hovedstaden Funchal har forvandlet sig i de seneste år, ikke kun med sin mere moderne infrastruktur og hoteller, men også med dets forskelligheder. Mandlige turister bør advares om, at Madeira nu har alle de moderne butikskæder du ville finde i en high street, og også mange flere af de klassiske boutique butikker det var engang kendt for, så tror ikke du vil slippe væk uden et "turen rundt i butikkerne "eller et køb eller to!

Mange store kommercielle centre har åbnet deres døre inden for de seneste par år bringer med dem, ikke kun de store tøjmærker, men også elektronik og endda fastfood restauranter. Du vil også opdage, at mange af de store kæder er billigere her i Madeira end derhjemme.

Disse kommercielle centre er alle åbne for sent, normalt fra 10,00 til 22,00, men de fleste åbent indtil midnat i weekenden at gøre shopping en nem aktivitet dag eller nat. Også med fremkomsten af ​​den moderne indkøbscenter, Madeira har nu et par biografer, der viser alle de nyeste film på engelsk.
Ting at lave på Madeira

Der er en bred vifte af muligheder for at upfylde dine ferierejser. The Atlantic inviterer dig til at sejle, fiske, hval og delfin spotting, vandski, surfing, dykning og selvfølgelig svømning. Hav temperaturer varierer mellem 18 til 24 º C afhængig af tidspunktet på året. For vandlevende entusiaster, tilbyder Garajau kysten en af Europas første undervands naturreservater.

Tilbage på landjorden der er en enorm mængde af fritidsaktiviteter til rådighed. For den perfekte dag ud, slappe af og lade en anden udføre kørsel med Madeira busture ... tage en luksusbus til de bedste dele af øen. Se den barske nord og vest, det bjergrige syd og øst eller bare tage en halv dag for den berømte Nuns 's Valley Tour.

Levada vandreture i Madeira er nogle af de bedste muligheder for at komme i harmoni med naturen, landskabet og ro i denne ø.

Madeira webcam
Webcam Funchal Marina - Europa, Portugal, Santa LuziaSanta LuziaWebcam Cristo Rei, Madeira - Europa, Portugal, CaniçoCaniço
Ved brug af siden accepterer du at vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse - Copyright 2009-2019 - jancassoe@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net