...........Dine rejsebeskrivelser...........

Her har du mulighed for at dele din bedste rejseoplevelse med alle os andre.

Uanset om du har været på den anden side af jorden, et smut i en nærliggende storby eller noget helt andet, så kan din oplevelse hjælpe og give inspiration til andre, der elsker at rejse.

Hvis du gerne vil have din rejsebeskrivelse med her på siden kan du gøre følgende:

Send en mail til mig med beskrivelsen og nogle billeder, du kan også bare sende et link til beskrivelsen.

Så opretter jeg den hurtigst muligt og giver dig besked når den er online.

Min mail-adresse er jancassoe@gmail.com

........Den nyeste rejsebeskrivelse.......

Thailand

 

Allerede kl. 0720 blev vi afhentet på hotellet af en minibus, og så gik turen til et eller andet jungleområde. Med på turen var en svensk kvinde, et par italienere og nogle tyskere. Alt i alt et klædeligt selskab.

 

Vel fremme ved første stop skulle vi se et vandfald. Det var ikke fordi vi skulle gå så langt for at nå frem til faldet, men det var jungle og stien gik næsten lodret op. Da vi så nåede op var der næsten intet vand i vandfaldet, men det var der til gengæld i ansigtet på stort set alle.

 

Næste stop på turen var elefanttrekking. Lone steg behændigt ombord på elefanten, mens onde tunger påstod at den gik lidt ned i knæ da jeg steg på. Turen varede ca. en halv time, og var ganske skøn.

 
KroatienPåskeøenIstanbulSkotland
Ved brug af siden accepterer du at vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse - Copyright 2009-2019 - jancassoe@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net