Temperaturer i Ayia Napa

Måned

Middel

temp.

celcius

Middel

nedbør

mm.

januar

11.8

62

februar

12.2

52

marts

13.5

42

april

16.9

12

maj

20.4

9

juni

24.0

1

juli

26.6

0

august

26.6

0

september

24.6

0

oktober

21.3

19

november

16.9

43

december

13.4

80

Nordlige Cypern

Grænsen mellem det nordlige og sydlige Cypern er blevet nemmere at krydse i forhold til tidligere. Nu kan man komme hertil alle ugens dage. Ved grænsen får man en stemplet lap papir, som skal afleveres, når man kører tilbage (som bevis på, at man er kommet retur). Man kan opholde sig på den nordlige del af Cypern i op til tre døgn i træk.

Vil man medbringe varer fra nord til syd, er det kun tilladt i begrænset mængde og på betingelse af, at de er produceret på den nordlige del. Alle biler bliver tjekket ved grænsekontrollen.

Du kan leje en taxi for en dag for ca. 85 EUR på den nordlige side. Vi fraråder at køre bil fra syd til nord. Flere udlejningsfirmaer tillader det ikke med deres biler, da de forsikringer, som findes, er indviklede og ofte mangelfulde.

Undgå at fotografere ved grænseområderne. Især i Nicosia. I værste fald kan du risikere at bruge et par feriedage på at sidde i politiforhør.

 

Ayia Napa Cypern

Hvis du planlægger en ferie med spændende natteliv og en blanding af historiske steder, så er Ayia Napa det perfekte rejsemål. Hvad der engang var et fjerntliggende fiskerleje, har hastigt udvidet til en kosmopolitisk turistområde med klart blåt vand og et lækkert køkken. Ayia Napa, som nu er oversat til engelsk som Agia Napa fra det græske, anses for at være det primære sted for natteliv i hele Cypern.

Tag et Dyk ned i Nissi Bay I løbet af dagen eller besøg Macronissos Grave. Om aftenen, spis på Los Bandidos hvor du kan vælge en lækker mexicansk ret. En af de største grunde til Ayia Napa hurtigt har udvidet sig til et turiststed er på grund af de klubber og barer. De turist organisationer i landsbyen har arbejdet hårdt på at få flere og flere unge voksne til området. De der har været i Ayia Napa kan bekræfte at der er så mange barer og natklubber at det er umuligt at besøge blot en.
Rejser til Ayia Napa Cypern

Mad & drikke Ayia Napa, Cypern

Spise ude i Ayia Napa er meget populært med alle de spændende restauranter at vælge imellem. Besøgende behøver ikke at vælge et græsk måltid. I stedet er der fransk, kinesisk, italiensk og mexicansk restauranter, samt en japansk restaurant har specialiseret sig i sushi. Turister behøver ikke at holde med en restaurant, forældet der er masser af fastfood virksomheder for folk på farten. På grund af den hårde konkurrence restauranterne imellem er priserne presset i bund.

En af de herlige fordele ved ferie i Ayia Napa Er det fees for madsted ikke er ekstremt høje. De er faktisk ganske overkommelig. Det er et velkendt faktum, at du-kan tage en familie på fire ud at spise i Ayia Napa, og tilbragte over 40 cypriotiske pund. Selvom det kan lyde begrundelse, du-kan undgås folkemængderne ved at spise ude i løbet af ugen dage. Dette er også Når de fleste restauranter har de bedste tilbud. Ofte du-kan finde promo-folk forsøger at reklamere for restauranten og goodwill De giver ud specielle kuponer. Du-kan spare penge ved at spise middag på en restaurant, der er også en bar.

På denne måde kan du gå til ét sted for alle dine behov for underholdning. Mange restauranter er også allieret sig med lokale barer og goodwill De giver dig specielle kuponer til baren drinks. Finde en god restaurant kan være svært, især når du kommer til et sted et andet sted er alt fremmed.
traditionelle fødevarer

Du bør prøve den traditionelle "meze" bare en gang, inden de forlader. Denne klassiske cypriotiske måltid består af fire runder af retter: dips og salater, vegetarretter, hoved-, kød og kaffe med desserter. Kunsten er ikke at overdrive det på Starter retter, for at redde din appetit for kødet. Du-kan også bede om nogle "kleftiko," som er en kile af lam stegt med kartofler i en speciel ovn i 5 til 6 timer.

Seværdigheder (Museer) Ayia Napa

Den Tornaritis-Pierides Museet blev grundlagt i juni 1992, og er placeret på lavere niveau af Ayia Napa rådhuset. Den Pierides Museum of Marine Life er støttet af Den Hellenske Bank of Cyprus og er den første af sin kind på øen. Hovedformålet med museet er at vise de lokale og besøgende i marinelife, der eksisterer under overfladen af ​​Cypern og i Middelhavet. Museet har også håndhæver den idé at bevare havmiljøet.

Af udstillinger på museet kan nævnes:
En rekonstruktion af havbunden er baseret på alder af dinosaurer. Der er Fossiler af skaller, koraller, svampe, Ammoniterne og rudists fra slutningen af ​​kridttiden.
Seneste Cypern og græske skaller.
Hav og sø fugle i et naturligt levested.
Marine organismer, såsom søpindsvin, krabber, skildpadder, søstjerner, hummere, svampe, koraller, marine planter mv

Der er også en gave shop placeret i museet, der sælger mineraler, nøgleringe, kaffekopper, postkort, bøger og fossiler. Museet ønsker også at sikre, at de besøgende ved, at de udstillede genstande i museet blev indsamlet Plantesafter De døde. Der var ikke en enkelt organisme fjernet fra sit naturlige miljø. Museet er åbent mandag til fredag ​​fra 9:00 indtil 14:00, samt lørdag fra 9:00 indtil 13:00. De er lukket om søndagen. Entré er temmelig billigt, med voksne adgang til £ 1,00 og børn for £ 0,50.

Den Thalassa Museum er også rettet af Pierides Foundation, og er i samarbejde med Tornaritis-Pierides Marine Life Foundation. Museet åbnede i august 2005 og giver et kig ind i den lokale havet kultur Ayia Napa. Det er det første museum i Middelhavsområdet Det præsenterer for publikum virkningen af ​​havet historie på øen. Dækslet udviser et spænd fra ontologisk til forhistoriske tider periode og præsenteret.

Museet er en tre etagers bygning lavet af træ, marmor, onyks, og metal, der tilbyder unikke oplevelser til at appellere til vores sanser. Der er seks niveauer af udstillinger, hvert indgivet med fire forskellige metoder til showcase. Den første er under jorden, andre steder besøgende kræft gå og se de objekter fra toppen eller i moderne sager. Andre udstillinger på tværs af museet hænger fra taget. Alle de udstillede genstande er sat fokus med særlige fiberoptik.

Du-kan spise i cafeteriet, butik i gave butikken, eller lytte til særlige præsentationer i fri luft amfiteater. Sommersæsonen starter den 1. juni og slutter den 30 september, efterfulgt af vinterperioden fra den 1. oktober, indtil den 31. maj. Entré er £ 1,50 per person. Museet ligger ved 14, Kryou Nerou i Ayia Napa.

Folk Art Museum Beliggende i Avgorou
Selvom dette museum ikke er i Ayia Napa, er det tæt ved nok for dig at besøge i en kort bonusamount tid. Den Folk Art Museum i Avgorou blev først grundlagt den 25. oktober i 2002. Museet bidrager til at bevare arven fra området, og er vært for forskellige kulturelle elementer, der havebeen Donerede fra Avgorou beboere. Denne samling indeholder det 19. århundrede møbler, broderier fra det 18. århundrede, samt sølvtøj, malerier og keramik. Museet er åbent tirsdag til lørdag fra 8:30 til 14:00, fredag ​​fra 15:00 indtil 17:00 og søndag fra 10:00 indtil 13:00.
Ayia Napa
Indkøb Ayia Napa

En god shopping oplevelse i Ayia Napa er en, som mange aldrig har været vidne til. De tilbud, som du kan finde er designer produkter og er enestående. Hvis du kan spotte et ægte brand, du-kan finde top designer navn ure, tøj, kameraer, solbriller og smykker Især på op til 30 procent billigere end i Danmark.

Butikkerne er små, ​​men venligt, og er normalt åbne Indtil 23:00 I sommersæsonen: Hver aften, undtagen søndag. Du bør ikke forlade øen for at gå hjem uden at købe en af de lokale håndlavede håndværk, såsom broderede blonder, håndlavede smykker, kurve og læder ting.

ayia napa
Kriminalitet på Cypern

Kriminaliteten er lav på Cypern, men brug altid din sunde fornuft og tag aldrig hele feriebeholdningen med, når du tager ud. Læg pas, rejsechecks, kontanter og værdigenstande i deponeringsboksen på hotellet.

Kontakt altid politiet, hvis du bliver udsat for tyveri. Politiet udleverer ikke kopi af anmeldelsen, så bed dit forsikringsselskab om at kontakte det lokale politi på Cypern. Husk derfor altid at notere navn og telefonnummer på den politibetjent, du har indgivet anmeldelsen til.

Hvis du går i byen
Gå ikke alene hjem fra byen om natten - det gælder både kvinder og mænd. Hold dig til dem, du kender.

Efterlad ikke din drink uden opsyn. Det sker desværre, at nogen putter euforiserende stoffer i, når man kigger væk. For en sikkerheds skyld kan du holde hånden over glasset, hvis du står tæt mellem mange mennesker.

Ayia Napa
Bus & Taxa på Cypern
Hvis du ønsker at komme rundt på øen den bedste måde at gøre det på er selvfølgelig ved at leje en bil.

Kørsel er på venstre side af vejen

De standarder for kørsel på øen er fattige, selv om vejene er virkelig meget god. Du ser, chauffører tiltrække deres natur med en lige blanding af aggressivitet og inkompetence og se færdselsreglerne som blot retningslinjer.

Mange ulykker sker, fordi turister har drukket og kører, eller fordi de er ulykkelig over at køre på den anden side af vejen.

På nogle hovedveje Især i hovedstaden Nicosia i tider med tung trafik Når folk ønsker at gå på arbejde eller når de vender tilbage og ønsker at komme hjem, bruger de deres horn.
Fodgængere skal være meget forsigtig, når du krydser vejene, men også Chauffører højere grad bør tage selv forsigtig, når du kører på dem.
 
Ayia Napa

Strande Ayia Napa

Mens Ayia Napa er kendt for de spændende klubber og barer, strandene er lige så populære. Med de turkise vand og solskinsdage, er det ikke underligt, at yngre publikum strømmer til sandet. Du kan besøge bare en strand, eller besøge dem alle.

Alle strande i Ayia Napa er blevet belønnet med EU blå flag for deres niveau af renhed og de faciliteter der er til stede.

Nissi Bay eller Nissi Beach Ifølge de lokale, er en af ​​de mest populære strande i området. Det ligger kun 3 km vest for centrum af byen, med levende musik, party spil, og barer. BBC Radio One er kendt for at være vært for partier fra denne strand. Anden underholdning omfatter en strandbar og en DJ, der spiller alle de nyeste sange. Nissi er græsk for "lille ø", som kun bidrager til skønhed af området.
Makronisos

Makronisos Beach er lige så pæn som Nissi Strand og is Normalt en velbevaret hemmelighed i området. The Sands er mindre overfyldt og det er mere familieorienteret. I de foregående år, fremskynde det været valg til MTV strand parter. Denne strand er meget mere populær hos de lokale. Den er lavet af tre separate fag, som strækker sig i forskellige retninger. Et Strækker mod vest, den anden mod sydvest, og den tredje mod syd. Det betyder, at du vil være i læ fra vinden.

Grecian Bay er den nærmeste strand i Ayia Napa, Andet end Nissi Beach. Dette er en smuk strand, der strækker sig tre bugter mod øst. Selvom dette ikke er så moderne som de andre strande, det er lige så rart, og måske ikke være så overfyldt, hvis du søger privatliv. Den ujævne Rocky havbund på Grecian Bay gør det perfekt til snorkling.

Pantahou Denne strand strækker sig fra fiskerihavnen i Ayia Napa for en kilometer eller mere i østlig retning. Tusindvis af turister besøger det hvert år på grund af de sportslige faciliteter, der giver Diverse udstyr samt snackbarer og restauranter. Du kan se bådene i fiskerihavnen eller deltage i spændende sportsaktiviteter.

Vejret på Cypern

Ayia Napa er fyldt med lange somre af sol og meget korte milde vintre. Det er nu vært for mere end en million diskoteksgæster og andre unge voksne, som flokkes til området for det krystalklare vand og høje temperaturer . Et fantastisk faktum er, at havet er kun et par grader køligere end den faktiske lufttemperatur.

Sommermånederne er altid de mest overfyldte og populære med gennemsnitlige temperaturer i 30'erne. De senere sommer måneder, og tidlige efterår er lidt køligere, men er stadig varm. De laveste temperaturer er i gennemsnit 20 grader. Der er altid blå himmel og skyer i sommermånederne, uden meget regn i det hele taget.

Normalt December er den måned med mest regn, måler 80 mm i alt regn . Den gennemsnitlige temperatur er 14 grader, og nedkøling til 12 grader løbet af januar og februar. Mens vintermånederne normalt ikke er populært for turister, hvis du ønsker at undslippe de skarer, og du har ikke noget imod køligt vejr, Det er tid til at besøge. Hvis du ønsker at ankomme lige før højsæsonen, maj er et glimrende tidspunkt at komme, og vejret er lige begyndt at varme op.
Ayia Napa
Udflugter på Cypern
Waterworld Waterpark, Ayia Napa
Ikke meget langt væk fra Ayia Napa (du-kan komme til deres i en cykel), det er en dejlig Water Park (ikke den største)

Ayia Napa Kloster, Ayia Napa
The Monastery af Ayia Napa Lige bag centrale torv ikke glip af at besøge den enorme Churge af Ayia Napa. Det er inden for en kort afstand af klosteret.

Krydstogter og bådture, Ayia Napa
Selv om det er primært et show for børn, men,. Skibet er et tema for Black Pearl (fra Pirates of the Caribbean film)

Elastikspring, Ayia Napa
En fantastisk tur fyre dig op i luften med en forrygende fart med en kraft på 4G og en højde på omkring 150 meter. Du ender spinde højt over Ayia Napa. Det er værd at købe videoen.

Cape Greco, Ayia Napa
Cape Greco - den sydøstlige ende af Cypern er en side-trin blot et par km fra Agia Napa, du nødt til at køre en smal vej til sin næsten bitre ende

Sea Caves, Ayia Napa
Smuk natur er en af de største aktiver i Ayia Napa. The Sea Caves er blot 2-3 km fra byens centrum. en asfalteret vandresti går langs kysten

Træer og ønsker, Ayia Napa
Strange ", som ønsker-træer" er en anden god grund til at optrappe de stejle og ujævne trin til kapel Profitis Elias.

Kirke Profitis Elias, Ayia Napa
Kirken af profeten Elias i Protaraswas bygget på toppen af ​​en lille bakke ikke langt fra Cape Greco,
Ayia Napa
Webcam Cypern
Webcam Ayia Napa (Cyprus) - Adams Beach Hotel - Europa, Cypern, Ayia NapaAyia Napa
Ved brug af siden accepterer du at vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse - Copyright 2009-2019 - jancassoe@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net