Vejret i Østrig samt for storbyen Wien & skisportsstedet Innsbruck.

Vejret i Østrig.

Alperne tjener som et vendepunkt for Europas tre store slags vejr systemer, og det påvirker østrigs vejr.


Det Atlantiske kystklima fra nordvest er kendetegnet ved lavtryks fronter, mild luft fra Golfstrømmen, og nedbør. Det har den største indflydelse på de nordlige skråninger af Alperne, den nordlige alpine Foreland, og Donau-dalen.

Det kontinentale klima er kendetegnet ved lavtryks fronter med nedbør om sommeren og højtryks systemer med kold og tør luft om vinteren. Det påvirker hovedsageligt det østlige Østrig.

Middelhavs højtryks-systemer fra syd er præget af nogle få skyer og varm luft, og de påvirker vejret på de sydlige skråninger af Alperne, og den sydøstlige Alpine Foreland, hvilket gør dem til den mest tempererede del af Østrig.

Et særligt træk ved Middelhavets vejrsystemer er den fønvind ”en varm luftmasse” der stammer fra den afrikanske Sahara og bevæger sig nordpå. Den kan hurtigt, periodisk hæve temperaturerne med op til 10 ° C i en kort periode. Mange mennesker reagerer på disse hurtige vejr ændringer med hovedpine, irritabilitet og kredsløbsproblemer. I løbet af vinteren, kan den hurtige opvarmning, der følger med en fønvind, tø sneen i Alperne i en sådan grad, at laviner forekomme.

I betragtning af betydningen af alpine skiløb for den østrigske turistindustrien, er december den måned, hvor vejret er set med den største forventning. Som regel giver Atlantiske vejrsystemer sne, og de kontinentale vejrsystemer hjælper med at holde det. Men en overvægt af kolde, tørre kontinentale systemer eller varme Middelhavs systemer kan udskyde starten af skisæsonen. I sommeren bringer Middelhavets højtryks systemer varmt, solrigt vejr.

Wien er beliggende i det nordøstlige Østrig, på den østligste forlængelse af Alperne i Wien Basinet. Wien ligger inden for en overgang af oceanisk klima og fugtigt kontinentalt klima. Byen har varme somre med gennemsnitlige høje temperaturer på 22 til 26 ° C, med maksima over 30 ° C og nedture på omkring 15 ° C. Vintrene er relativt kolde med en gennemsnitlig temperatur på omkring frysepunktet, og snefald opstår primært fra december til marts. Forår og efterår er kølig til mild. Nedbør er generelt moderat i løbet af året med et gennemsnit på 620 mm årligt, med Wien-Woods-regionen i vest som den vådeste del 700 til 800 mm om året, og de flade sletter i øst bliver den tørreste del 500 til 550 mm årligt

Innsbruck har en rimelig afstand til kysten og højden fører til et kontinentalt klima. Vintrene er kolde og snerige. Somre er generelt varme, med meget varierende vejr. Varme og tørre dage med temperaturer på op til 30 ° C, er ganske almindelige, men kan efterfølges af en kølig og regnfuld tid, med temperaturer der kun er omkring 17 ° C om dagen. Vær opmærksom på at der til enhver tid, er kølige sommernætter og temperaturen ofte falder hurtigt efter solnedgang, nogle gange falder den under 10 ° C tidligt om morgenen.

Ved brug af siden accepterer du at vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse - Copyright 2009-2019 - jancassoe@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net