Mine rejsebeskrivelser

Mit navn er Jan Cassøe, jeg er en "ung" fyr i sin bedste alder, født og opvokset i det mørke Jylland nærmere bestemt Esbjerg. Min største interesse er at rejse.

I Maj 2013 besluttede jeg mig for, at flygte permanent fra det kolde danske klima, og bosatte mig i det lille middelhavsland Malta.

Min første rejse var i 1996 og gik til Costa Del Sol i Spanien sammen med en god ven.

Efterhånden er det blevet til en hel del rejseaktivitet til følgende rejsemål.


Venezuela, Norge, Sverige, Tunesien, Kroatien, Tyrkiet (Gümbet, Bodrum), Spanien (Costa del sol, Mallorca, Lanzarote, Tenerife), Paris, Prag, Grækenland (Rhodos, Halkidiki, Skopelos, Skiathos, Kalymnos, Kos, Korfu, Kreta, Tilos), England, Ecuador m/galapagos, New Orleans, Skotland, Island, Sydafrika, Malta, USA Vest, USA Syd, Italien, Thailand, Tobago, Kenya, Las Vegas, Nepal, Egypten, Østrig, Luxembourg, Holland, Schweitz, Belgien, Tyskland, Danmark, Portugal, Slovakiet, Ungarn Monaco, Slovenien, Polen, Bosnien-Hercegovina, Montenegro, Albanien, Bulgarien, Serbien & Vatikanstaten.

 

Her på disse sider kan du læse rejsebeskrivelser fra de ferier jeg har været på, der er også masser af billeder fra de forskellige rejsemål.

Nyeste beskrivelse er Aircruise i Europa

Kl. 8.30 bankede det på døren til værelset, det var stuepigen der kom og serverede morgenmaden bestående af kaffe, juice, 1 croissant og nogle ”tvebakker”. Ikke nogen luksus buffet, men lige nok til at starte dagen på, inden at den stod på sightseeing.

Colosseum lagde 15 minutters gang fra hotellet, så det blev første stop af mange i løbet af dagen. Bl.a. så vi også Forum Romano samt et hav af kirker, pladser og monumenter, som du selv kan finde navnene på et andet sted, for jeg kan virkelig ikke huske hvad de hedder alle sammen. Ved middagstid fandt vi et sted at købe nogle sandwich og et par colaer og satte os på en trappe med udsigt til Roms skønne sceneri.

Ved brug af siden accepterer du at vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse - Copyright 2009-2019 - jancassoe@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net