New Yorks historie

Den amerikanske Borgerkrig bragte megen sorg og elendighed til New York, men også stor fremgang som krigsbytte eksploderet. På dette tidspunkt New York havde forbudt slaveri og var et arnested for afskaffelse følelser. Men New Yorks status som en EU-fæstning blev truet med passage af landets første værnepligten handling. Fattige indvandrere, vred, at de rige kan købe sig ud af udkastet, lavede optøjer voldsomt og ofte rettet mod byens sorte, som de skylden for krigen. Optøjerne blev sat ned, men nogle krav blev opfyldt, som beviser, at indvandrerne var blevet en stærk politisk kraft i New York. Da præsident Lincoln blev myrdet, ødelagt newyorkere af alle racer og klasser viste sig i et rekordstort antal for at se hans kiste.

De økonomiske forhold i Europa en massiv immigration til New York City, som primært består af irsk, tysk, italiensk og østeuropæere. Indvandrere kom tomhændede, arbejdede mange timer under barske betingelser for minimal løn, og boede i usunde lejekaserner og kriminalitet redet kvarterer. Fagforeninger dannet, med de mest militante grene ofte består af fabrikken piger, der talte ikke engelsk. I 1910 iscenesatte 20.000 kvindelige shirtwaist arbejdere en massiv strejke for bedre arbejdsforhold.

I 1920'erne hele Manhattan blev befolket. Harlem, der var begyndt som en hollandsk gård, og senere blev et jødisk kvarter i den sydlige del af vestsiden, nu tiltrukket New York sorte såvel som sorte vandrer nord fra syd. Forud for, at integration meget af Harlem på vestsiden var en irsk kvarter. Jazz og blues og forbud-æra smugkroer gjorde kvarteret en underholdnings mekka for alle racer. Sorte musikere, som Louis Armstrong og Duke Ellington, Doc Cheatham og en frugtbar høst af sorte kunstnere og forfattere, herunder Langston Hughes, der sammen dannede en bevægelse kendt som Harlem Renaissance.

Endelig, byen opstod fra depression og Anden Verdenskrig med en ny iver for industri og byggeri. FN komplekset startede efterkrigsopsvinget og blev afsluttet i 1950'erne. World Trade Center blev bygget mellem 1966 og 1973 og blev ødelagt den 11. september 2001, under det værste terrorangreb i den vestlige verden historie.
New York
New York museum
Museum for byen New York
Museum Udstillingen markerer konsolideringen af ​​Greater New York City over et århundrede siden. Baseret på Zeisloft bog fra 1899.

Lower East Side Tenement Museum
I 1988 åbnede Lower East Side Tenement Museum i en lille butik på 97 Orchard Street. Dette forfalden lejekaserne, en højst usandsynligt indstilling til en "historisk hus" museum, blev ankeret af Tenement Museum banebrydende indsats for at bevare og fortolke historie immigrant oplevelse på Lower East Side. Det er det første museum i USA for at bevare bebyggelsen og har det udpeget en National Historic Site.

Solomon R. Guggenheim museum
Solomon R. Guggenheim Museet huser en af ​​de fineste samlinger af nutidig og moderne kunst i verden. Etableret for over tres år siden af ​​Solomon R. Guggenheim (en velkendt filantrop) med hjælp fra Hilla Rebay, en kunstner af den tid og rådgiver for Guggenheim, blev det oprindeligt til huse i, hvad der havde været et showroom for biler på East 45th Street .

Michael Schimmel Center for the Arts
Michael Schimmel Center for the Arts på Pace University ligger på downtown campus, overfor rådhuset. Den box office og Teater indgangen er placeret på Spruce Street, øst for Park Row, nær hjørnet af Gold Street.

Manhattan Kunst & Antik Centret
En af de største antikvitet centre i USA.

Abigail Adams Smith Museum
Abigail Adams Smith Museum, opkaldt efter den datter af præsident John Adams, der engang boede her, er et vidunderligt eksempel på det 18. århundrede arkitektur. Bygningen, bygget i 1799, startede som et hjem, brand-skader tvang sin fuldstændige renovering, og så blev omdannet til Mt. Vernon Hotel. Senere blev det tilbage til en privat bolig. De Colonial Dames kom i besiddelse af bygningen i 1924 og genoprettede interiør til Federal stil.

Rhonda Schaller Galleri
Rhonda Schaller Studio er et must see på en Chelsea kunstgalleri tour. Personalet er venligt og vidende. Kunsten er spændende. På udstillingen kan de besøgende opleve forkant med moderne tegning, keramik, installation, web / video / digital, maleri og skulptur, af nationalt og internationalt anerkendte kunstnere samt stigende malere og billedhuggere. Du kan besøge galleriet i Chelsea, NYC, bladre og købe fra en udvalgt opgørelse online, eller kontakt dem for personlig service.

Museum of Jewish Heritage
The Museum of Jewish Heritage, er uden tvivl et af de mest interessante og bevægende udstillinger i New York. Relativt nyt på den kulturelle scene (det kun åbnet i 1997), bør dette museum ikke gå glip af.

Nationale Museum of the American Indian
National Museum of the American Indian er indrettet i den tidligere amerikanske Custom House. En af byens største Beaux-Arts kreationer, blev bygningen bygget i 1907 fra design af arkitekt Cass Gilbert (også ansvarlig for Woolworth Building). Museets samling rummer omkring 1 mio udstillinger - artefakter, fotografier, grafik, arkiver osv. Det er bredt anerkendt som en af ​​verdens bedste samlinger afsat til indfødte amerikanere og tilhører Smithsonian Institute.

The Metropolitan Museum of Art
En af verdens største museer byder på udstillinger af europæisk maleri og skulptur, amerikansk kunst og antikke ægyptiske kunst. Grundlagt i 1870, er Metropolitan Museum beliggende i New Yorks Central Park langs Fifth Avenue.

Museets to millioner kvadratmeter bygning har store bedrifter, der repræsenterer en række samlinger, som hver især rangerer i sin kategori blandt de fineste i verden. Den amerikanske Wing, for eksempel, huser verdens mest omfattende samling af amerikanske malerier, skulpturer og dekorative kunst, der i øjeblikket herunder tidsrum på 24 værelser.
Webcam i New York
Webcam Newark / New York City - Nordamerika, Amerikas Forenede Stater, NewarkNewark
 

New York USA

The Big Apple behøver ingen introduktion. New York er alt hvad du nogensinde har drømt om og en hel masse mere. Der er så mange aktiviteter at engagere sig i på en given dag, at byen kan virke overvældende i første omgang. Når man går mellem de tårnhøje skyskrabere og de mange verdensberømte New York Hoteller man føler sig lille, og lad os se det i øjnene - du er. New York City er som et lille univers med tusindvis af restauranter at vælge imellem.

Du vil finde alle typer af personligheder på jorden repræsenteret her, ikke kun i FN, men også på de mest travle gader og i de mange kommuner fordelt over hele New York City. Blad gennem næsten enhver New York rejseguide, og du vil opdage, at nogle af de største højdepunkter i New York City er de mange museer, arkitektur, og de endeløse shopping muligheder, især langs Madison Avenue.

Et besøg er ikke nok til at dække et eller to New York-aktiviteter - en uge er ikke nok til at opdage en god del af New York restauranter og seværdigheder. New York har magi til at kunne bringe dig tilbage ofte og i længere ophold. Broadways teatre, The Lincoln Center for the Performing Arts, Staten Island Ferry , Canal gadesælgere, og hundredvis af andre attraktioner og aktiviteter gøre dig til en regelmæssig besøgende.
Rejser til New York

Seværdigheder i New York

Central Park
Den grønne lunge af Manhattan. Overraskende, kan du køre gennem Central Park, fordi sjette Ave. ender der, og hvis du kører gennem midten af ​​parken, vil du ende op i Harlem.

Bronx Zoo
Den største storbyområder zoo i USA, Bronx Zoo omfatter 265 hektar slotspark og naturalistiske levesteder - hjem for mere end 4.000 dyr, hvoraf mange er truede eller truede arter. Zoo indeholder en række unikke levesteder - områder med henblik på at kopiere de hjem til deres indbyggere så tæt som muligt. Jungle World, for eksempel, er en indendørs regnskov, hvor asiatiske Gibbons, næsehornsfugle og tapirer og mange andre sjældne arter lever blandt lige sjældne og smukke planter og træer. Himalaya Highland Habitat er hjemsted for den røde panda, sneleopard og hvid-naped kran.

Empire State Building
På 102 historier, er Empire State Building en af ​​verdens mest genkendelige skyskrabere. Den 1454 meter høje bygning er udstyret med et observatorium på den 86. etage, som er åben syv dage om ugen fra 8:00-14:00 er den sidste Elevatorerne går op ved 13:15

Times Square
Du har set det i hundredvis af film, og det er den mest berømte torv på planeten jorden - ingen tur til New York ville være komplet uden et besøg på spektakulære Times Square. Ad du kan meget vel ved, er Times Square fyldt med populære restauranter i New York som Frankie and Johnnie-og Zanzibar samt Broadways teatre, hundredvis af steder at shoppe, koncertsteder, festivaler, gøglere og meget mere. Planlæg at tilbringe hele dagen med at udforske New Yorks Time Square. Times Square er placeret på 42nd Street, hvor 7th Avenue og Broadway kors.

Frihedsgudinden og Ellis Island
Tag en sjov færge til Ellis Island for at undersøge Ellis Island Museum. Så en 15-minutters færgetur til Liberty Island for at besøge verdens mest berømte vartegn - Statue of Liberty.

Metropolitan Museum of Art
Denne 2 millioner kvadratmeter museum, der dækker omkring fire blokke, er det største kunstmuseum i den vestlige halvkugle. The Metropolitan Museum of Art permanente samling består af tæt på 3 millioner malerier, skulpturer og andre kunstværker fra hele verden. Museet er åbent alle dage undtagen mandag.

New York Botanical Garden
The New York Botanisk Have er en af ​​de ældste botaniske haver i Amerika - det er også en af ​​de største. The New York Botanisk Have har 50 haver og samlinger, gartneri viser i flere pavilloner, Haupt vinterhave, og snesevis af vandrestier. Synet dækker 250 hektar, herunder omkring 50 acres af New Yorks oprindelig skov.

American Museum of Natural History
The American Museum of Natural History er verdens største museum for naturhistorie. Anlægget rummer 32 millioner artefakter og prøver hele 45 haller. Museet ligger en Central Park West på West 79. gade.

Chinatown
Chinatown New York City, den største Chinatown i USA, ligger i en af ​​de ældste kvarterer i Manhattan. Den største Chinatown udenfor Asien er i San Francisco. Grundlagt i slutningen af ​​1870 har af kinesiske immigranter, Chinatown byder på en enestående historisk og kulturel oplevelse, ikke findes andre steder i verden. For nylig har nogle ikke-asiatiske hotspots åbnet og skabte stor opstandelse.

Brooklyn Botanic Garden
Brooklyn Botanic Garden er en 52-acre levende museum og haven byder på en japansk have med en dam og traditionel japansk gate kaldes en Torii port. Andre højdepunkter er den Fragrance Garden, Shakespeare Have og Cranford Rose Garden, der huser 5.000 buske på 1.200 sorter.

Ground Zero
Hvis du går mod vest på Fulton Street vil du støde på det sted, hvor World Trade Center var. Efter 11. september angrebene blev det døbt Ground Zero. Det er et meget imponerende sted.

Rockefeller Center
Rockefeller Center er et kompleks af bygninger i New York. Dette gælder mere end tre gaden blokke og findes i alt 21 højhusene. En del af komplekset er bygningen. Med en højde på 259 meter og i alt 70 etager er det den højeste bygning af Rockefeller centre.

Det ambitiøse projekt begyndte at etablere sig i 1926 med det ønske, det urbane operaen, Metropolitan opuses, et nyt hus.

Greenwich Village
Går du nord på Broadway, vil du passere Greenwich Village, en samling af mange små landsbyer. Dagens landsby beboere er primært forretningsfolk, der er tegnet af den lille by neighborness og nærhed til byen. Du vil se klynger af gamle boliger, som er blevet renoveret. Denne del af landsbyen er hjemsted for byerne italienske befolkning. For at kunne navigere du får brug for et detaljeret kort. Det vil være en trøst at finde, at landsbyboerne er venlige og villige til at hjælpe dig.

Restauranter i New York

Mad og drikke i New York er en vidunderlig ting. Du kan finde masser af restauranter i New York, som er forholdsvis billige og rigtig gode. Der er også masser af etniske restauranter i New York, hvilket resulterer i en stor mangfoldighed, der overgår de fleste byer.

Det er bedst at undgå turist områder som Little Italy og Times Square, hvis du ønsker at nyde de bedste værdier. Nogle hip områder at finde et godt New York restauranter på budget-venlige priser er Chinatown, East Village, og Lower East Side.
New York

Transport i New York

New York har mere end nok offentlige transport muligheder: køre din egen bil er ensbetydende med sindssyge i en by, hvor trafikken er forfærdelig, og parkering koster astronomisk. New York biludlejning er også notorisk dyre - du bliver nødt til at budgettere med mindst 95 dollar om dagen (plus skatter og forsikring) for en mellemstor bil - og benzin i byen koster langt mere end andre steder i USA. Hvis du virkelig skal leje en bil, du skal bruge en licens og en stor kreditkort. De vigtigste agenturer er i alle tre lufthavne.

New Yorks metro er den hurtigste og mest pålidelige måde rundt i byen og de fleste af Manhattans seværdigheder er på sine linier. For at køre metroen eller en bybus, er du nødt til at købe en Metrocard. I øjeblikket er prisen på en enkelt tur er $ 2. 1-dag ($ 7), 7-dages ($ 21), og 30-dages ($ 76). Når du køber en MetroCard på $ 10 eller mere, får du yderligere 20% lægges til værdien af ​​dit kort. Derfor, en $ 40 MetroCard bliver automatisk en $ 48 MetroCard. Du får en automatisk fri overførsel mellem metro og bus, eller mellem busser. Du kan købe MetroCards i alle metrostationer enten fra ledsageren eller automatiske maskiner, der tager kontanter eller kreditkort. Gratis metro og bus kort er tilgængelige fra assistenten på hver metrostation. New Jerseys Port Authority Trans-Hudson tog er et separat-billet system, der kører fra Manhattan til Newark og det nordlige New Jersey.

Bybusser kører 24 timer i døgnet. Bus kort er tilgængelige på metro-og togstationer og godt afmærkede stoppesteder har "Guide-a-Ride 'kort, der viser stoppesteder og Seværdigheder i nærheden. Mellem 10:00 og 05:00 kan du bede om at blive slippe steder langs ruten, selvom det ikke er en udpeget stop. Færger køre op ad Hudson River Valley fra Midtown til Yankee Stadium og fra Hoboken til World Financial Center.

New York taxachauffører skal være den mest udskældte gruppe af arbejdstagere i verden. Sikre, at de vil prøve at lave et par ekstra bukke, men lad os se det i øjnene, de er forpligtet til at have en bedre ide om hvor de skal hen, end du gør. Spids omkring 10% til 15% med en minimal spids 50c. Hvis du tror, ​​du bliver flået enten lade chaufføren kender eller få en kvittering og notér licensnummeret - byens Taxi og Limousine Kommissionen besidder nogle seriøse gennemslagskraft og taxachaufførerne er med rette nervøse for at blive indberettet til dem.
Strande ved New York
Selvom New York ikke er normalt det første sted, der kommer til at tænke, når man tænker på strande, staten kan prale med en række smukke strande langs Atlanterhavet, hvor besøgende kan båden, fisk eller bare slappe af. År efter år, fortsætter Long Island navnlig for at trække besøgende fra hele verden med sin miles af smukke kystlinje og bred vifte af attraktioner, herunder fine restauranter, festivaler, shopping og rekreative aktiviteter.

Rockaway Beach, som ligger på sydkysten af ​​Long Island i New York City Borough of Queens, er en af byens mest populære steder om sommeren. Ud over svømning og solbadning, kan besøgende til Rockaway Beach nyde en gåtur langs strandpromenade, fiskeri, surfing, og have adgang til basketballbaner, volleyballbaner og flere legepladser.

Brighton Beach i Brooklyn bydelen, er en anden populær sommeren destination. Beliggende på Coney Island, den vestligste af de barriere øer i Long Island, Brighton Beach prale tæt på Coney Island Boardwalk, berømt for sin forlystelses område.

De Hamptons. Beliggende på østlige ende af Long Island er de landsbyer, der udgør det populære feriested område af Hamptons. Ud over sine strande, tilbyder Hamptons sejlads, fiskeri, spisestue og shopping. Blandt de mest populære af de Hamptons 'landsbyboere er Southampton, kendt så meget som en business center som en strandby, Sag Harbor, der er kendt for sin historie som en hval ort og forfatter koloni, og Montauk, som kan prale af 6 statslige parker og er berømt for sit fiskeri og surfing.

Fire Island, en barriere ø langs Long Island sydlige kyst, er kendt for sin naturlige skønhed. Der er ingen veje og ingen biler tilladt on Fire Island-gæsterne kan ankomme via shuttle færger. Ud over den betagende natur, kan gæsterne til Fire Island nyde verdensklasse restauranter, shopping og natteliv. Dens uberørte klitstrandene tilbyder masser af plads til afslapning eller eventyr.
new york
Shopping i New York
Gå ned ad en New York Street på en given ugedag, og du vil bemærke hundredvis af lokales parade gennem gaderne med deres helt eget udseende og stil. Og ved den tid, de fleste byer fanger på en "ny" trend, er New York allerede godt ind i indstillingen af den næste. New Yorker har altid klæde sig at imponere, om de er spisning i en afslappet New York restaurant eller deltage i en række af New York aktiviteter. Det betyder opholder stilfulde er et fuldtidsjob og New York har helt sikkert nok butikker at holde lokale travlt på arbejdet. De lokale leder til Canal Street efter billige tilbud, Soho for funky stilarter og designer smarte, 5th Avenue for Prada og Gucci eller Madison Avenue for Gaultier, Versace og Valentino. Ligegyldigt hvad din stil budget, New York er hjemsted for hundredvis af fantastiske steder at shoppe - så du vil altid finde præcis, hvad du leder efter.
New York
Jul i New York
New York City er dejligt at besøge hele året rundt, men det er et særligt sted lige efter Thanksgiving og op til jul. Der er en stor trængsel og travlhed i løbet af denne tid, og byen er i live med lys og fantasi.

Omkostninger
Husk, at dette ikke vil være et tidspunkt, hvor du kan få en god handel, så mange mennesker kommer til byen i løbet af denne tid til at se de steder og shop i butikkerne. Hotel priserne stiger i løbet af denne tid, så se efter overnatning uden for byen i Queens, Brooklyn og andre yderområder. Du kan som regel komme ind i byen i metroen. Fly priser vil også være høj, men hvis du bestiller tidligt nok, kan du være i stand til at få en god pris.

Dekorationer
Vinduerne i de store varehuse er et vidunder i sig selv. Dette er en af ​​de største turist trækplastre i byen før jul. Afsløringen af ​​vinduerne er en stor begivenhed, og hvert år de stridende butikker konkurrerer med hinanden og bruger bjerge af penge for at gøre deres vinduer mest spektakulære og storslået. De fleste vinduer er afsløret i begyndelsen til midten af ​​november. Nogle af de butikker, der har dem er Macy 's, Barneys, Bergdorf Goodman, Bloomindales, og Lord & Taylor. De fleste er animeret, og virkelig et syn at beskue.

Rockefeller Center
En anden tradition ingen bør gå glip af, er juletræet i Rockefeller Center. Det er normalt tændt den første uge af december. Træet er normalt en Nordmannsgran og er 75 til 90 meter høj. Rockefeller Center normalt får træet fra folk, der har brug for at slippe af med et træ i deres baghave, og træet er altid doneret. Mere end fem miles af lys vikles om træet.
Ved brug af siden accepterer du at vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse - Copyright 2009-2019 - jancassoe@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net