Restauranter i Antalya

Der er flere store Antalya restauranter rundt omkring, hvor du ikke nødvendigvis behøver at betale en formue for at nyde et godt måltid. Antalyas gastronomi er en blanding af centralasiatisk, Balkan og Mellemøsten retter, med store tyrkiske påvirkninger. Det betyder, at du kan bruge hele ferien på at udforske Antalyas fødevare tilbud uden at spise den samme ret to gange.

Dost kofte
Denne restaurant har en afslappet atmosfære. Det er ikke et sted, der besøges alt for ofte af turister, men tilbyder god service og lækre fødevarer. Dost kofte serverer autentiske Antalya retter i store portioner, men til meget overkommelige priser.

Parlak Restaurant
Dette er en velkendt familie restaurant beliggende lige i centrum af Kalekapsi. Denne restaurant tilbyder den bedste grillet kylling og fisk i Antalya. Parlak også serverer salater, mezes, lokale vine og tyrkisk raki. Stedet er altid fyldt med lokale og turister, især om sommeren. Personalet er meget hjælpsomme og venlige, og alt er rimeligt prissat i denne restaurant.

Cineralti Döner
Cineralti Döner serverer alle slags döner kebab, lavet med oksekød, lam, kylling, fisk, eller endda grøntsager. Det ligger nær Sarampol Cadessi kryds, lige ved siden af ​​shopping-området. Udover Döner, Cineralti Döner serverer salater, mezes og den tyrkiske salte yoghurtdrik kaldet Ayran.

Lacivert
Dette er en af ​​de bedste restauranter i byen Antalya. Den anbefales stærkt for turister, og det er også meget populær hos de lokale såvel. Lacivert serverer lækre tyrkiske og Antalya retter, der er rimeligt prissat. Must-prøve retter er kylling grillspyd og kunufee. Restauranten serverer også kaffe, te, salater, forretter og desserter. Den er beliggende i centrum af Antalya, lige ved siden af ​​Turist Informationen .

7 Mehmet
Dette er endnu en fænomenal restaurant i Antalya, ligger i Ataturk Kultur parki. 7 Mehmet har stort tyrkisk og Antalya køkken, og tilbyder fantastisk udsigt over byen. Restaurantens menu indeholder forretter og tandoor kebab, friske salater, mezes og stort udvalg af vine. Du må ikke gå glip af kallun suppe, der kan lyde en smule for eksotisk, men virkelig smager fantastisk.
AntalyaAntalya
Cruise ved Antalya
Antalya Gület Cruise
En Gület er en tyrkisk træ sejlbåd. Nyd en halvdags krydstogt i en privat atmosfære, som du sejler langs den smukke kyst Antalya, med en god og behageligt tempo. Den halv-dags tur omfatter også en tur til den maleriske Duden Falls. Et godt sted at bestille sådan et krydstogt ville være fra en af ​​de mange turistbutikker i Antalya.

Fethiye til Antalya Cruise
Nyd et krydstogt, så lang som en uge til en pris på omkring 350 dollar pr. person. Turen rejseplan omfatter en tur til Oludeniz, mere almindeligt omtalt som Den Blå Lagune, hvor man kan nyde en god svømmetur og måltid. På den måde kan du være sikker på at stoppe ved byen Kas Havn, til de små øer nyde vandsport, den sunkne by Kekova og mange flere smukke og historiske steder langs vejen til Antalya.

Antalya Bådtur
Troyka Turisme arrangerer gode ture på en båd, der sejler langs kysten af ​​Antalya. De krydstogter normalt afgår fra Middelhavet og Det Ægæiske regioner. Om bord vil passagererne kunne deltage i sjove aktiviteter og spise lækker mad. Muligheder for at svømme og solbade er også en del af dette krydstogt. En båd tur i og omkring Antalya vil koste dig $ 30 pr. Denne pris inkluderer en sejltur, frokost, lokal drink og en vejledning.

Cruise Antalya Kas Antalya
Denne syv-dages krydstogt afgår fra Antalya og sejl til regioner som Kemer, Ucadalar, Olympos, bugten Adrasan, Demre, Kekova, Simena, Kas, Porto Ceneviz og Phaselis. Du vil også komme til at nyde en god del af aktiviteterne undervejs i form af mellemlandinger på historiske områder og gamle byer. Inkluderet i prisen på $ 250 er alle måltider og entré til visse steder.

Tourbox Antalya
Denne ene dag sejltur tager dig til mange steder i Antalya som Kemer, Alanya og Manavgat Dam. Prisen pr for denne båd krydstogt er $ 70 og omfatter en åben buffet frokost, lokale drikkevarer og ubegrænsede alkoholholdige drikkevarer. Du kan også være sikker på at standse ved uberørte områder til at tage en dukkert i det krystal blå vand eller endda at solbade.
Antalya
 

Antalya tyrkiet

Selv om mange mennesker kommer til Antalya bare for strandene og det sjove i forbindelse med dem, har byen meget mere at byde på, dykning, sejlads, paragliding, rafting, bjergbestigning, vandring og meget mere.

Ligesom mange andre tyrkiske byer, går byen Antalya tilbage til den græske og romerske tid, og der er mange steder til at bevise det. The Kale, den osmanniske fæstning, er den pæneste del af byen. Smalle gyder, gamle bindingsværkshuse, sten buegange, og private haver. Den gamle havn (Yat Limani) er nu en lystbådehavn med moderne lystbåde og det er meget rart at tilbringe en aften her, og have et måltid eller en drink ud til havet.


På grund af det faktum, at Antalya er et reelt turist centrum, er der et stort antal restauranter, butikker, diskoteker osv. Der er ingen grund til at kede sig her. Den gamle havn er også stedet for mange udendørs arrangementer og koncerter om sommeren.

Der er mange gode dagsture, der kan foretages i og omkring Antalya. De gamle steder i Aspendos, Perge, Phaselis, Manavgat, Side og Termessos er alle inden for en afstand af 50 km. Aspendos ampytheatre er den største og bedste formet af sin art. Hver sommer musikfestivaler bliver afholdt i området, den har kapasitet til mere end 20.000 mennesker.

Vest for Antalya kaldes Kemer, hvor bjerget er mere end 1500 meter højt parallelt til den smalle kystlinjen. Øst for Antalya har de bedste strande, og kystlinjen er meget bred. Sørg for at du besøger Manavgat vandfald, mens du er i området.
Rejser til Antalya

Seværdigheder & oplevelser i Antalya

Antalya seværdigheder omfatter gamle byer i de omkringliggende områder, samt mange attraktioner i selve byen. Uden tvivl, kan Antalya beskrives som et historisk museum. Med sine betagende udsigter over Middelhavet, vil Antalya fortrylle sine besøgende med fantastiske museer, ruiner, og flere strande at udforske.

Museer
Antalyas mest populære museum er Regional Museum, som huser tusindvis af artefakter. Med 13 udstillingshaller til at udforske, finder mange rejsende at det er svært at afgøre, hvilken er deres favorit del af dette museum. Det regionale museum har mange forskellige udstillinger, fra Natural History Hall til et børnemuseum, som er den første af sin slags i Tyrkiet. Statuer og små artefakter er udstillet i hver hal af museet.

Antalya Beach Park
Ingen tur til Antalya ville være komplet uden at besøge Dolphin Land og Aqua Land Park. Vandrutsjebaner, der er udført som delfiner, søløver og hvidhvaler er sikker på at underholde børnene hele dagen lang, mens forældrene kan nyde det smukke vandfald og andre fantastiske vand funktioner spredt over hele parken. Dedeman Aqua Park er også en populær attraktion, fyldt med vandrutsjebaner, solbadning, og mad. Plus, denne park er meget let at komme til.

Gamle byer
Phaselis er en by fra det 6. århundrede, hvor Alexander den Store opholdt sig i løbet af vintermånederne. Fyldt med ruiner af templer, teatre, amphiteatre og akvædukter, denne by har også et lille museum fyldt med detaljer om dens historie. Olympos er en gammel by midt i en skov, der omgiver bugten. Besøg Cirali, hvor flammer siges at komme fra et mytisk monster, der blev dræbt af en Lycian helt.

Aspendos
Aspendos er et charmerende landskabs område, der er hjemsted for den berømte romerske amfiteater og kan prale med århundrede gamle ruiner og historie. Det er et godt sted at komme væk fra al stress og jag i byen og tilbringe en eftermiddag med vandring, seværdigheder og picnic.

Perge
Perge er en anden af ​​de populære steder i Antalya. Her er resterne af et græsk-romersk teater, et stadion.

Demre
Demre er det moderne navnet på den gamle Lycian by Myra. Den er beliggende vest for Antalya og er let tilgængeligt med bil. Dette sted er meget populær med sine klippe grave, en del af en gammel Lycian Necropolis. antikke romerske teater og romerske bade er også et imponerende syn. Du bør se kirken St. Nicholas. Han var biskop i Myra i det 4. århundrede der siges at være den ægte julemand.

Kekova Island
Hvis du ikke er træt kan du gå til havnen i Demre og leje en båd til at tage dig til Kekova Island. På vej til øen kan du dykke og se ruinerne af den sunkne by Simena. Efter dette kan du tage et kig på Lycian Necropolis Teimiussa. Det er en god idé at kombinere besøg ved Demre og Kekova men det kan synes en smule forhastet for nogle turister.

Termessos
Ruinerne af den gamle by Termessos er en anden god dagstur. De ligger bare 30 km nordvest for Antalya højt oppe i bjergene i Güllük Dagi National Park. Du bliver nødt til at betale et mindre gebyr at komme ind. Efter at have set ruinerne kan du besøge det lille museum med gamle artefakter. Du kan også rejse til den nærliggende Karain Cave.

Boat Tours
Hvis du ikke er interesseret i alle disse ruiner, kan du altid tage på havnen i Antalya og leje en båd til at tage dig på tur. Der er en bred vifte af tour valg: dykning, hajfiskeri svømning eller bare sejle på båden. Uanset hvad du vælger, er det helt sikkert, det vil ikke være kedeligt.

Transport i Antalya

Taxi
Når du ankommer til Antalyas lufthavn, den eneste måde for dig at nå dit hotel eller destination er med taxi. Dette er fordi der er ingen offentlig transport i nærheden af ​​lufthavnen, kun taxaer. Nu, hvis du vælger at køre en taxi til din destination, skal du spørge om prisen på turen. Men når man allerede er i byen kan en taxa ikke længere anbefales, fordi den offentlige transport i byen Antalya er effektiv og rimelig pris.

Offentlig transport
En af de bedste måder at komme omkring Antalya er via busser, der har deres stationer i hjertet af Antalya. Busruter passerer de større byer og turistattraktionerne i byen. Bortset fra busser byen har også en Dolmus en lokal form for transport der kan sammenlignes med en minibus. Betaling af billetprisen sker normalt, så snart du sætter dig ned.
Antalya

Strande ved Antalya

Tyrkiet er berømt for sin lange sommer og det bedste sted at tilbringe din sommerferie dag er på strandene i bugten ved Antalya. Antalyas Strande er beliggende mellem klipper i øst og vest. De klipper kan have begrænset antal sandstrande, men den smukke natur tilstrækkeligt kompenserer for det. De vigtigste to strande i Antalya er Lara og Konyaalti. Disse to strande dække mere end 70% af den samlede gyldne kyst Antalya.

Lara Beach
Det er den mest berømte og mest besøgte strand i Tyrkiet. Denne strand er meget veludviklet til at imødekomme ethvert behov for feriegæster. Denne strand har fået mange 5 stjernede bedømte hoteller og restauranter, der serverer mad for at tilfredsstille enhver smag. Den klare sol vil give din hud en flot brunlig farve, og du kan også svømme eller fiske i havet. At tilbringe din ferie ved at leje en yacht er også en super luksus løsning, der er tilgængelig i Lara. Lara tilbyder også et glimrende natteliv med masser af barer og restauranter som flankerer stranden.

Konyaalti Beach
Selv om det oprindelige Konyaalti Beach sand ikke kan have silkeblød følelse af Middelhavets strande, men det gyldne sand, der findes er lige så skinnende og blændende. Dette sted er en mageløs skive af skønhed på ​​jorden. Afspejlingen af Taurus bjergene på det klare turkisblå vand er et fantastisk syn. De mange barer og restauranter er fyldt hele året med feriegæster fra hele verden.

Andre strande
Der er en række strande beliggende kun få kilometer fra Antalya. Patara er en 20km langt mindre overfyldt strand. De faciliteter der er til rådighed her, er ikke af verdensklasse standarder, men den ro og den omgivende skønhed er helt sikkert op til mærket. Oludeniz er en anden strand, som er meget populær blandt solbadere og svømmere. Paragliding bliver mere og mere populært her i disse dage.
Antalya
Antalya´s historie
Antalyas historie er blevet formet af de forskellige imperier i regionen gennem århundreder. Antalya er hovedstaden i Antalya-provinsen, hvor omkring en tredjedel af Tyrkiets internationale turister flokkes om året. Selv om det er et international feriested i dag, indtil grundlæggelsen af ​​Den Tyrkiske Republik i 1923 var Antalya en forholdsvis lille by. Ikke desto mindre har byen spillet en vigtig rolle i det østlige Middelhavs anliggender siden romertiden. Den forekommer at være blevet rørt af næsten hver eneste imperium til dato.
Shopping i Antalya
En af de ting, du ikke ønsker at gå glip af, mens du besøger Antalya er de mange Antalya Shopping hot-spots. Antalya er faktisk en shopaholics drømmeland. Nogle af de bedste shopping brændpunkter i Mellemøsten kan findes i denne pragtfulde destination.

Migros Shopping Mall
Dette er en af ​​de mest populære shopping tilflugtssteder i Antalya. Migros Shopping Mall ligger langs Yuzuncuyil boulevard i nærheden af ​​Konyaalti Strandpark. Her kan du finde alt fra internationale mærker som Guess, Diesel, Tommy Hilfiger, Lacoste, Levis, Mango og Zara til de eksotiske tyrkiske kunst og kunsthåndværk. Dette indkøbscenter huser 124 butikker, 8 biografer, fastfood kæder, cafeer, et underholdningscenter, legetøjsforretninger og meget mere.

Dogu Garaji Market
Den Dogu Garaji marked er et stort hverdags marked som ligger lige i centrum af byen. Det tilbyder en bred vifte af bemærkelsesværdige og unikke genstande som tyrkiske smykker, bomuld tøj, lædervarer, tyrkiske tæpper, guld og kobber værker og meget mere. Du kan også nyde den rige og lokkende aroma af frisk te, kaffe og eksotiske krydderier. Plus, kan du købe forskellige sorter af saftig frugt.

Deepo Outlet Center
En anden berømt shoppers paradis er Deepo Outlet Center, der er beliggende i den østlige del af byen. Dette er et stort indkøbscenter, der huser 80 butikker, 15 madboder, en legeplads, biografer, et underholdnings område, og den første og eneste skøjtebane i Antalya. Hvis du leder efter designer og internationale mærker, det er det rigtige sted. Du kan også købe lokale merchandises gerne klar til at bære tøj, skønhedsprodukter, tilbehør, lædervarer, legetøj, smykker, home decor, souvenirs. Dette er et sted, hvor alt sælges til nedsat pris, 365 dage om året.

Kaleici
Den gamle historiske by Kaleici tilbyder et bredt udvalg af butikker beliggende nær byens mure. Den Kaleici gaden basaren byder på en varieret samling af varer, kunsthåndværk og lokalt producerede genstande. Den bedste del om shopping her er, at alt kommer med super overkommelige priser. Du kan også hente et par tyrkiske tæpper her, alle til rabatpriser.

Laura Street Market
Dette er en populær weekend gademarked i byen Antalya, som er åben hver lørdag. Det kaldes Laura Street Market, men det er ikke et virkeligt gademarked. Da indkøbscentre kaldes "markeder" og faktiske markeder kaldes "Pazash." Det betyder, Laura Street Market er faktisk et indkøbscenter, der tilbyder brede udvalg af internationale og lokale produkter, mad og mavedans kostumer.
Natteliv & Festivaler
Da Antalya er et reelt turist centrum er dets infrastruktur også indstillet i overensstemmelse hermed med mange restauranter, diskoteker, klubber og værtshuse, der tilbyder et stort udvalg af natteliv for rejsende. Ingen kan klage over kedsomhed i denne by. Det gamle havneområde også vært for mange open-air koncerter og aktiviteter.

Antalyas natteliv er gearet til enhver smag og indfald. I løbet af sommeren er der et væld af barer, diskoteker og danse/spillesteder med moderne musik og roterende lys, der er fyldt til bristepunktet af både lokale og besøgende. Denne spænding er taget til et nyt niveau med Golden Orange Film Festival en international begivenhed, der finder sted i Antalyas i efteråret.

Antalya er blandt Tyrkiets mest kulturelt progressive byer. Dette faktum understreges af den brede vifte af Antalyas festivaler, der fejres hvert år. Besøgende kan se frem til en bred blanding af Antalyas festivaler, der spænder fra de traditionelle, religiøse festligheder til festivaler der fejrer den moderne kunst og global musik. Nogle af de mest fremtrædende af Antalyas festivaler indbefatter følgende:

Antalyas kulturfestivaler-Aspendos International Opera-Ballet Festival

Antalyas Religiøse Festivaler-Festival of Ramadan

Antalyas New Festivaler-International Choir Festival
Ved brug af siden accepterer du at vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse - Copyright 2009-2019 - jancassoe@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net