Prag 2013

Påskeferien 2013 blev holdt i Prag i Tjekkiet, sammen med Daniel og mine forældre.

Vi boede lige udenfor centrum af prag på City Partner Hotel Atos.

City Partner Hotel Atos er centralt beliggende i den maleriske gamle bydel Malá Strana, ved siden af ​​den frodige grønne Kinsky-park, kun ca. 10 minutters gang fra Prags slot, nationalteatret og Wenzelspladsen.

City Partner Hotel Atos har til huse i en charmerende restaureret, historisk bygning fra den sidste del af det 19. århundrede og byder på rummelige, rolige og moderne indrettede værelser.

Her startede dagen med en velassorteret morgenbuffet inden at dagen stod på sightseeing blandt Prags mange seværdigheder.

Det blev til en del km på gåben og trods kulden fik vi set det vi skulle. Bl.a. Karlsbroen, Prag borgen, og alle de smukke bygninger i den gamle bydel. Det blev også til en køretur i en ford A fra 1929 samt et par sejlture på floden. Alt i alt en dejlig ferie.
 

Her vurderer jeg rejsen som jeg oplevede den.

Jeg bedømmer : Rejsemål, overnatningssted, rejsebureauet og den samlede oplevelse.

Jeg giver karakter på en skala fra 1 til 5.

Rejsemål :
Prag 3

Hotellet :
City Partner Hotel Atos 4

Rejsebureauet :
FDM Travel 5

Rejseoplevelse :
Samlet set 4

 

Om byen Prag

Prag er en by med unik og fantastisk skønhed. Det er umuligt at tale om kun et enkelt monument i Prag, fordi det er ren ARKITEKTUR! Byen er opdelt i to dele ved Vltava-floden. De to distrikter i det historiske centrum, Stare Mesto / Nove Mesto og Mala Strana (der hvor slottet ligger), lever et selvstændigt liv, men deres forbindelse er Karlsbroen. Det perfekte tidspunkt at besøge det, solnedgangen.

Prag er hjemsted for et væld af utrolige bygninger, anlæg og monumenter, der spænder over flere tidsaldre. Et væld af arkitektoniske former, lige fra romansk og gotisk gennem renæssancen og barokken til Art Nouveau, kubisme og Deconstructionist, sameksisterer i en usædvanlig harmoni. Den tjekkiske hovedstad er velsignet i den forstand, at størstedelen af ​​sine menneskeskabte strukturer overlevede Anden Verdenskrig.

Prag er en af de smukkeste byer i Europa, især på grund af sine historiske seværdigheder såsom Prag Slot, Karlsbroen eller den gamle rådhusplads. Det er derfor ikke overraskende, at antallet af turister, der besøger Prag er stigende fra år til år. I dag er Prag en af de mest besøgte byer i Centraleuropa.
Ved brug af siden accepterer du at vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse - Copyright 2009-2019 - jancassoe@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net