Sharm el Sheik 2013

Vinter i Danmark og det var bidende koldt, så selv om at det kun var 10 dage siden at vi kom hjem fra en dejlig ferie i Nepal, besluttede vi os for at vi skulle afsted igen.

Vi surfede rundt på nettet og kiggede efter en afbudsrejse hos alle de store charterrejsebureauer. Der var ikke meget at få, så da vi fandt en hos Primo Tours, slog vi til og bestilte den. Det var en 14 dages tur til Egyptiske Sharm el Sheikh på et 5 stjernet hotel ved navn Tropicana Grand Azure med All Inklusiv.

Det var en tidlig morgenafgang, så vi fik arrangeret kørsel til Billund endnu en gang, det er rart med en god far :) Fra -5 til +28 grader på bare 5 timer. Ved middagstid var vi fremme i Sharm el Sheikh og efter nogle rimeligt overkommelige indrejse formaliteter, sad vi i bussen på vej til hotellet. Vi checkede ind på det enorme hotel og fik vores værelse. Så var der dømt afslapning i stor stil.

Det var også alt hvad de 2 uger blev brugt på, AFSLAPNING. Sidde i solen og slappe af, nyde en kold drink, gåture på stranden og den næsten 1 km. Lange badebro, samt masser af god mad.
 
Sharm el Sheikh er en af de største turistmål i den arabiske verden. Der er også nogle meget gode grunde til at besøge det, hvis du ikke er den almindelige turist, der kan lide at lægge på stranden hele dagen. Det er en af de fineste dykkersteder i verden og en tur i ørkenen er en uforglemmelig oplevelse.

Sinai-halvøen er en fjern ørken bjergkæde. Bjergene er adskilt fra det dybblå hav af en flad ørken strimmel. Denne kombination af ørken og hav er et utrolig syn og gør at du tror, at du er på en anden planet.

Omkring 15 år siden, var Sharm el-Sheik intet andet end en lille fiskerby med omkring 100 borgere, men egypterne begyndte at opbygge et turistmål med nu en befolkning på 10 000 personer. Der er nu en dejlig strandpromenade samt et utal af store luksus resorts.

Her vurderer jeg rejsen som jeg oplevede den.

Jeg bedømmer : Rejsemål, overnatningssted, rejsebureauet og den samlede oplevelse.

Jeg giver karakter på en skala fra 1 til 5.

Rejsemål :
Sharm el Sheik 1+

Hotellet :
Tropicana Grand Azure 4+

Rejsebureauet :
Primo Tours 4

Rejseoplevelse :
Samlet set 2+

Ved brug af siden accepterer du at vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse - Copyright 2009-2019 - jancassoe@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net