Spise i Barcelona

Når du spiser ude på Restauranter i Barcelona, kan du forvente masser af olivenolie, hvidløg og fisk som de vigtigste ingredienser i dit udvalg. Derudover er pasta retter mere populære i Barcelona´s restauranter end i andre områder i Spanien. Det siger sig selv, at uanset hvilken ret du vælger, kan det kombineres perfekt med en af de mange fabelagtigt velsmagende spanske vine til rådighed.

Generelt åbner Restauranter i Barcelona omkring 8:00 eller 8:30, og de forbliver åbne indtil midnat. Aftensmaden starter meget sent, ofte går folk ud til middag omkring kl. 21.30-22:00. Billige restauranter tilbyder velsmagende hjemmelavede retter og ofte fremragende tapas. Omelet-elskere skal prøve 'Flash-Flash', hvor de serverer omkring 100 forskellige omeletter og også en berømt Barcelonian specialitet - kartoffel-tortilla.

Hvis du ønsker at have et meget eksklusivt måltid, så gå til Via Veneto. Denne restaurant har vundet flere priser for sine udsøgte og innovative catalanske retter, og er derfor værd at besøge. En anden god mulighed er "Ca l'Isidre ', hvor du kan løbe ind i nogle berømte kunstnere. De serverer fødevarer baseret på de bedste ingredienser.

Gaderne i Doctor Dou og Carme er ved at blive Restaurant Mile i Barcelona, med Mamacafe, Dostrece, Carmelitas, ES og Ipoosa. Maden falder inden for kategorien af "Mediterranean fusion køkken". 
Strande Barcelona
Fra Forum til Barceloneta, er alle strandene fine, men altid overfyldt i sommeren.

Der er seks strande i Barcelona med 4,2 km længde.

Sant Sebastià

La Barceloneta. Nær det gamle havnekvarter.

Nova Icaria. Nær den olympiske by.

Bogatell

La Marbella. Vandsport på tilbud her, windsurf, katamaran, kajak osv. Det er også her hvor nudiststranden er.

Nova Marbella 
Årstider i Barcelona
Barcelona har et tempereret klima, der gør det til et behageligt sted at besøge på et hvilket som helst tidspunkt af året. Der er også masser af festivaler i løbet af året, der kan gøre din rejse meget mere spændende.

Vinter
Fra december til februar temperaturen svinger mellem 7 og 14 grader, hvor januar er den koldeste måned. Vejret er generelt køligt men solrigt. Det er næsten aldrig sne i Barcelona, men være forberedt på hyppige byger. Du må ikke bekymre dig for meget, da de sjældent vare hele dagen.

Forår
Foråret er en af de smukkeste tidspunkter at besøge Barcelona. Temperaturerne svinger mellem 10 og 20 grader i hele sæsonen, med varmere dage og køligere nætter. Hvis du planlægger en masse med at gå rundt, cykling eller endda vandreture uden for byen så det sæsonen for at gøre det. Blomster er på deres bedste, og folks niveauer af humør stiger med temperaturerne. Blot medbring et par lag til de kølige øjeblikke.

Sommer
Somrene er varme, starter ud med lette byger i de første uger af juni. Fra juni til august temperaturerne begynder at stige 21-35 grader, fugtighed kan gøre at det føles meget varmere end det er. August er uden tvivl den varmeste tid af året, og også den mest fugtige. Det frarådes at besøge i august, da de fleste lokale butikker og restauranter lukker ned, mens deres ejere drager til køligere himmelstrøg.

Efterår
Fra september til november det smukke vejr vender tilbage, med temperaturer gennemsnitligt mellem 12 og 25 grader. Dagene er solrigt og varmt, selv om der er lejlighedsvise byger. Træerne brast i farver og lysner atmosfæren i denne allerede smukke by. Sammen med foråret er efteråret det bedste tidspunkt at besøge Barcelona, vejrmæssigt. 
Webcams i Barcelona
Webcam Barceloneta - Europa, Spanien, BarcelonetaBarcelonetaWebcam Barcelona skyline overlooking Las Ramblas - Europa, Spanien, BarcelonaBarcelona
 

Barcelona Spanien

Barcelona er en af de smukkeste byer i Spanien at besøge. Elegante hoteller, verdensklasses restauranter og aktiviteter, der kun kan findes i Barcelona er blot et par ting, der gør denne smukke by unik. Barcelona´s museer, teatre og kunstgallerier er intet mindre end imponerende, og byen har også et imponerende natteliv. Ud over dette, har dette kunst og design center hundredvis af interessante seværdigheder at tilbyde sine besøgende.

Det bedste sted at opleve bylivet, at slentre rundt eller bare slappe af, er Las Ramblas, en gågade med snesevis af hyggelige Barcelona restauranter og udendørs caféer. Her vil du finde blomster stande, bog kiosker og små markedsboder hvor fugle og smådyr sælges. Du finder også et uendeligt fascinerende udbud af jonglører, sangere, dansere, dukkeførere, fortovskunstnere og levende statuer. En tur op ad Las Ramblas er en af Barcelona´s aktiviteter, der fuldt ud fortjener en topplacering i enhver Barcelona rejseguide.
Barcelona

Seværdigheder i Barcelona

Der er så mange seværdigheder at se i Barcelona, at det altid har været en udfordring for de fleste besøgende i Barcelona at se dem alle.

La Sagrada Familia
Gaudís mastodontiske katedral er den kendte spanske arkitekts mest berømte værk. Der er otte kæmpemæssige spir. Gaudís hyldest til Josef, Maria og Jesusbarnet er stadig 120 år efter byggeriets begyndelse endnu ikke færdigbygget. Men det ændrer ikke ved, at det er en af Barcelonas allermest fascinerende bygningsværker.

Picasso-museet.
3.800 originale værker fra malerens unge år lokker besøgende til det fine museum, som er placeret i et middelalderligt adelspalæ i La Ribera-kvarteret. Picasso tilbragte det meste af sin ungdom i Barcelona. Den permanente udstilling viser hans tilknytning til Barcelona, og skiftende særudstillinger gør desuden museet til et af byens mest velbesøgte.

Museum i klosteret Pedralbes
Klosteret er en gotisk struktur og er erklæret et nationalt og kunstnerisk monument.

Voks Museum
Du kan se mere end 300 kendte figurer fra det virkelige liv, ledsaget af et lys og lyd system.

Museum for Barcelona´s fodboldklub
Rigtige fodbold-fanatikere tager til den verdensberømte Museo del FC Barcelona (nær stadion Camp Nou), hvilket er næsten det bedst besøgte museum her. De forsøger at gengive den rige historie i denne populære klub bruger billeder, trofæer og videoer.

Parc Güell
Denne UNESCO World Heritage site er den mest berømte park i byen, med den mest kontroversielle modtagelse. Nogle kalder det utroligt surrealistisk og smukt, mens andre erklærer det helt mareridtsagtig. Parken var oprindeligt en privat ejendom, hvor Antoni Gaudi lod sin fantasi slippe løs. Voksne og børn i alle aldre vil nyde dette site. Besøg den og dan din egen mening. 
Rejser til Barcelona

Transport i Barcelona

Busser
Bybusser kører dagligt fra 5:30 til 23:30 og rutekort vises ved stoppesteder. Dem med et rødt bånd har altid et stop på et centralt torv og blå bånd indikerer natbusser. En enkelt billet koster 1,10 €, så det er bedre at købe et 10-billet kort for 6,00 €. Hvis du planlægger at bruge busserne meget, kan man købe en billet til 2 dage som koster 8,40 € og til 3 dage 11,80 €.

Hvis du vil se de mest kendte seværdigheder i byen, kan du tage Barcelona´s turistbusser, som opererer i perioden 28. marts-6. januar fra 9:00 til 19:45. Bussen kører hver 20 til 30 minut, og hele turen tager op til 2 timer. En dagsbillet (som købes på bussen) koster 15,00 €, en to dages billet koster 19.00 €

Metro
Metroen er den hurtigste og billigste måde at komme rundt, og også den nemmeste at bruge. Du kan komme næsten overalt for € 1.25. Når du tager en T 10 kort (billet til ti ture for metro) kan du spare en masse penge, dette koster € 6,90. Togene kører indtil kl. 24.00 eller 02:00 i weekenden.

Taxa
I Barcelona, vil det ikke være et problem at få en taxa og taxa-stande er spredt over hele byen. Taxaer er prissat rimeligt 3 km = 3,50 € (maksimum er fire personer) 
Barcelona

Udflugter fra Barcelona

Figueres
Salvador Dali-museet kan findes i byen Figueres omkring 125 km nord for Barcelona. Museet er et must-see, fordi Dali designede museet selv. Den bekræfter hans bizarre personlige look.

Girona
Det lille Barcelona med et Firenze præg. Farverige huse over Onyar floden, imponerende gotiske kirker der stiger over det urbane landskab. De bedst bevarede arabiske bade i Spanien.

Santa Creus
Beliggende omkring 90 km. vest for Barcelona, i 1157 var Santa Creus et omfattende kloster, der er turen værd. Santa Creus er netop blevet restaureret og det er åbent medio marts til medio september.

Salou
Hvis du er en forlystelsespark fan så stop ved Port Aventura, som er en mega forlystelsespark i Salou (100 km syd for Barcelona).

Montserrat
Montserrat er et betagende 9. århundrede kloster på et bjerg omgivet med surrealistiske klippeformationer. Et kloster placeret øverst tilbyder uforglemmelige udsigt og indeholder det hellige billede af la "Verge de Montserrat". Store trekking muligheder. 40 km vest fra Barcelona. 
Nattelivet i Barcelona
Barcelona byder på nogle af de mest trendy natklubber og diskoteker i Spanien. Det bedste tidspunkt at gå ud, er på torsdag, fredag og lørdag aften. De fleste klubber tager entre.

Mest populære områder:

Plaça Reial området: Tag nogle øl på el Glaciar eller el Sidecar, eller prøv el Club 13 (indtil 03.00), el Jamboree, hvis du kan lide hip hop, eller el Karma hvis du foretrækker pop-rock (indtil 06.00).

El Raval er Barcelonas mest forskelligartede område med en blanding af kulturer og stemninger. Det var meget forsømt indtil for nylig. Faktisk er her fuld af små hippe barer. Mellem Ramblas del Raval og Paralelo street finder du flotte mode pubber sådanne "Las Guindas" eller "La Confiteria". For clubbing er det et must at gå til "Moog" eller til "Fellini".

El Born og La Ribera, en af de mest trendy områder at være i, kombiner romantik i den gamle by med de nydesignede interiør af sine mange barer, klubber og restauranter. Dette område tiltrækker par og grupper i 30'erne som søger sofistikerede, afslappende og intime barer. Prøv på "Local.bar", "Suborn" og "Maggic" til dans.

Vila Olimpica område: For lav pris turist, siger catalanerne "ambiente guiri". Prøv på Baja klub eller Catwalk. Shoko club "er også rart ambient. Det er fuld af pubber med en lav pris. Spansk & International Musik.  
Barcelona
Shopping i Barcelona
Når du ønsker at gå på shopping i Barcelona er du nødt til at huske på, at de fleste butikker ikke er åbne under frokosttid / siesta. I almindelighed er de åbne på hverdage fra 10:30 til 14:30 og fra 16:30 til 24:00 På søndage er de fleste butikker lukkede.

Der er forskellige shoppingområder. De mest elegante shopping steder kan findes på Passeig de Gracia, Rambla de Catalunya, Avingunda Diagonal og omkring Turó Park. Santa Eulalia, Jofre, Comella og Bua er velkendte luksusbutikker. Hvis du leder efter noget lige så elegant, men du er på et budget, vil din bedste satsning være Sugar & Spice på calle Amigo. På samme gade finder du også en af de flotteste børnetøjs butikker Nicoli.

Hvis du føler dig eventyrlysten så glem ikke at udforske området mellem Ramblas og Via Laietana, især omkring Carrer de Ferran og Avinyo. Turistprægede men interessante.

Leder du efter nogle reelle store indkøbscentre, så skal du ned til havnen, hvor du finder Maremagnum. Dette indkøbscenter sælger alt, hvad der er nyt, moderne og moderigtigt. Et must-see er også megastore i El Progreso , der har en virksomhed på Plaça de Catalunya og en anden på Diagonal. La Illa på Diagonal er måske det mest populære indkøbscenter blandt beboerne.

På udkig efter de mest trendy områder i Barcelona. De bedste butikker kan findes på Paseo del Borne og calle Rec. Det mest imponerende er Lobby, Hugo Boss, Coquette (kvinder), og Hamptons (mænd), men du bør også prøve andre kendte butikker, såsom Como Agua de Mayo, La Commercial, Custo, Marithe og François Girbaud og så videre.

Hvis du er mere interesseret i markeder, bør du ikke gå glip af den Boqueria på Las Ramblas, der starter tidligt om morgenen. Et meget populært sted for unge er Santa Rosa de Copán. Det har, foruden mange caféer og barer, over 100 butikker, der bidrager til den livlige karakter af boulevarden og gør det til et populært sted at besøge. Den sidste vigtigste shoppingområde i Barcelona er Barri Gothic for trendy streetwear, brugt tøj, spændende junk og antikviteter. 
Barcelona
Ved brug af siden accepterer du at vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse - Copyright 2009-2019 - jancassoe@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net