Ingen fare for at danske turister mister All-inclusive i Grækenland

Den nye græske regering under ledelse af Alexis Tsipras vil i stedet højne kvaliteten, og dermed styrke det populære ferie-koncept All-inclusive
”Der vil ikke komme nogen form for indgreb, som vil påvirke ”All-inclusive” produkterne. Tværtimod er det gennem en yderligere opgradering af kvaliteten af bestemte produkter, at fordelene vil blive mere åbenlyse, da de er spredt på de lokale markeder og samfundet”, siger den nye græske viceminister for turisme, fru Elena Kountoura.

Udtalelsen er sendt fra Grækenland til Stavroula Skaltsi, der er direktør for den græske stats turistbureau i Skandinavian, Finland og de baltiske lande. Fru Skaltsi residerer i Stockholm.

Misforståelserne er opstået efter en artikel i det engelske Daily Mail, hvor den nyvalgte premierminister Alexis Tsipras i begyndelsen af december blev citeret for at sige:

”Vi er ikke enige i etableringen af en ”All-inclusive” resort model, som i høj grad udelukker turismen fra den lokale økonomi”.

Fra Grækenlands Turismeforening har lederen, Andreas Andreadis, tidligere foreslået, at man ser på nogle mere fleksible modeller, der vil sikre, at de lokale barer og restauranter får fordele af de mange turisters ophold. Ifølge Reuters er Andreadis dog heller ikke bekymret for den nye regerings turismepolitik bortset fra eventuelle igangværende privatiseringer af lufthavne med mere. Privatiseringerne skulle have været med til at sætte ekstra skub i turistindustrien.

”All-inclusive”-konceptet er yderst populært blandt de godt 22,5 millioner turister, der årligt holder ferie i det solrige land. Det anslås, at omkring 3,4 millioner af de besøgende turister benytter sig af ”All-inclusive” konceptet, hvor der på forhånd er betalt for al mad og alle drikkevarer under ferien på et bestemt hotel / resort.

Omkring 20 procent af det græske nationalprodukt stammer fra indtjening i turistindustrien.
Ved brug af siden accepterer du at vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse - Copyright 2009-2019 - jancassoe@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net