Her er de mest markante ferietendenser sommer 2015

Det er højsæson for bestilling af sommerrejser – der indkøbes flest nu og frem til slutningen af februar. 800.000 danskere forventes at tage på en charterferie i løbet af sommeren 2015, og tendenserne for hvad vi vil den kommende sommer, tegner sig allerede tydeligt.
- Det store sommersalg er i fuld gang, og vi kan se, hvordan de mest markante tendenser fra sidste sommer er stigende sommer 2015. Danskerne er til nemme, skræddersyede ferier, hvor der skal være mulighed for aktivitet, motion og oplevelser, og flest vil have en høj standard på indkvartering og mad, fortæller Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

De 5 vigtigste rejsetendenser sommer 2015:

1. Ude er det nye inde
Hvordan det ser ud uden for hotelværelset er vigtigere end nogensinde. Efterspørgslen efter hotelophold med privat pool eller terrasse stiger. I dag tilbyder hver tiende Star Tour hotel privat pool eller direkte adgang til swimmingpoolen – kaldet et swim-up room.

2. Hotellet er den nye destination
En voksende ferietendens er, at flere og flere rejsende vælger skræddersyede hoteller. Hotellets tilbud er ofte vigtigere end hvilken feriedestination, man rejser til.
Star Tours skræddersyede hoteller er designet med tydelige zoner, for eksempel voksenpool i den ene side af hotellet, og swimmingpool for børn i anden og voksne zoner i restauranterne.
2 af 3 rejsende vælger en skræddersyet hotelophold

3. Charterluksus
Danskerne fortsætter med at investere lidt ekstra på ferieluksus. Privat pool eller et swim-up room (direkte adgang fra værelset) er den ultimative luksus på ferien. Der er også disse værelser, der bliver udsolgt hurtigst.
I charterverdenen er skridtet fra midt- til højklassehotel relativt lille i forhold til pris, blandt andet fordi vi forhandler store mængder hotelrum, og derfor ses luksustrendens også så tydeligt indenfor charterrejser.
Star Tour udvider udbuddet af luksus med fem Sensatori hoteller på Cypern, Ibiza og i Tyrkiet i 2015.

4. Aktiv ferie
Tendensen til at ville være aktiv, også på ferien, vil fortsætte ind i 2015. Nogle vil træne hver dag, andre bare engang imellem. Fælles er, at de vælger et hotel, hvor der er muligheder for alle aktive.
På alle Star Tours Blue Star hoteller for børnefamilier, vil der denne somme være afmærkede løbe og vandreruter på 3. 5 og 10 km, ligesom der findes yoga og meditationsrejser denne sæson.

5. Interessebaserede rejser

Efterspørgslen efter kortere ture med specifikke emner, der kombinerer rejsen med en interesse eller en hobby stiger. Flere og flere vælger tematiske weekendture som vandreture i Skotland med besøg på whiskydestilleri eller en temarejse med mad og vin i Toscana. De rejser gerne flere gange i løbet af året, og vælger ofte kombinationsrejser, vandreture eller på cykel i en uge og svømning og solbadning i en uge.

Top 5 over mest købte sommerdestinationer målt på Star Tours salg dd.

KBH: 1 Kreta, 2 Mallorca, 3 Rhodos, 4 Alanya, 5 Sardinien
Billund: 1 Kreta, 2 Mallorca, 3 Rhodos, 4 Alanye, 5 Korfu
Aalborg: 1 Kreta, 2 Rhodos, 3 Dalaman, 4 Mallorca, 5 Alanya 
Ved brug af siden accepterer du at vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse - Copyright 2009-2019 - jancassoe@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net