Danmarkspremiere: Drømmedestination med direkte Dreamlinerfly

Mauritius indtager altid en plads øverst på listen, når man spørger danskerne, hvor de helst vil hen på drømmeferien. Nu bliver den eksotiske skønhed for første gang nogensinde let tilgængeligt med Star Tours eget fly, non-stop Boeing 787 Dreamliner, næste vinter. Rejsetiden bliver på ca. 10 timer uden mellemlandinger, og samtidig bliver prisen lav.
- Det kan ikke blive bedre. Vores bedste fly direkte til en af de ypperste, eksotiske destinationer, hvor vi tilbyder 25 hoteller for enhver smag. Det er første gang i dansk rejsehistorie, Mauritius bliver så nem og så billig at rejse til. Prisen bliver nemlig branchens laveste, fordi vi indsætter eget fly, fortæller Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Mauritius er alt det, man fantaserer om, når man drømmer om en eksotisk ferie. Hvide strande, turkist vand, kokospalmer og koralrev. Øen er en frodig og farverig blanding af Afrika, Indien og Frankrig, og tidsforskelle fra Danmark er på bare tre timer, hvilket betyder minus jetlag.

Star Tour forventer at sende ca. 3000 danskere til Mauritius næste vinter, og målgruppen er både familier og par.

Priserne starter ved kr. 8898; for 15 dage, inkl. fly og hotel. Perioden er 26.12.2015 – 3.4.2016.
Salget af rejser til Mauritius åbner på torsdag den 18.12.

Fakta:
TUI Nordic omfatter Fritidsresor Star Tour, Finnmatkaat, TEMA, Nazar og WonderCruises, og er den største rejsearrangør i Norden.TUI Nordic producerer ferier til over 100 lande verden over, og mere end 70 procent af kunderne vælger at bo på et af TUI Nordics unikke hoteller, såsom. Blue Village, Blue Star, Blue Couples, Splash, Sensatori, Scene, Suneo og Magic Life. TUI Nordic er en del af TUI Travel PLC - den førende rejsekoncern i verden - med 30 millioner passagerer og 50 000 ansatte.
Ved brug af siden accepterer du at vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse - Copyright 2009-2019 - jancassoe@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net