Spies åbner op for rejser til Sardinien


Til sommeren 2015 lancerer Spies endnu en nyhed i programmet, nemlig Sardinien. Hertil tilbyder Danmarks største rejsearrangør fleksible pakkerejser med rutefly og to rejsemål; den romantiske by Alghero og Costa Smeralda, Smaragdkysten, som er kendt i jetset-kredse som et sted for luksusferier.
På Sardinien bliver man mødt af smuk natur, fantastisk mad og strande, som hører til blandt de absolut bedste ved Middelhavet. Den charmerende og romantiske by Alghero består egentlig af to dele; den gamle by og Lidoen. Den gamle by med ringmuren byder på små, trange gader og hyggelige restauranter, og lige uden for bykernen ligger området, som kaldes for Lidoen samt stranden af samme navn.

På Costa Smeralda med hovedbyen Porto Cervo samles Europas jetsettere i sommermånederne for at shoppe i designerbutikkerne, bade ved de fine strande og slå sig løs på de populære og eksklusive natklubber. Der er mange seværdigheder på Sardinien, og for den historieinteresserede er der meget at opleve. Maden er et kapitel for sig med rigtig gode fiske- og skaldyrsretter, men man bør ikke gå glip af lokale specialiteter såsom Porcheddu, Bottarga og Aragosta.

- Det kan virkelig anbefales at leje bil og udforske omgivelserne på egen hånd. Der er mange seværdigheder og historiske steder men også fantastiske strande, hvor vandet er klarere end på de fleste andre rejsemål omkring Middelhavet, siger Carlos Cebrian, produktchef i Spies.

Spies tilbyder fire hoteller i og lige uden for Alghero og otte hoteller ved Costa Smeralda. Mange af hotellerne ligger tæt på både stranden og centrum.

Til Sardinien tilbyder Spies pakkerejser med rutefly fra København direkte til Olbia med Norwegian på tirsdage i perioden fra den 23. juni 2015 til den 11. august 2015. Man kan desuden rejse fra København med Austrian Airlines via Wien i perioden fra den 4. april 2015 til den 10. oktober 2015.

Priseksempel: Fly fra/til København med afrejse den 4. august med indkvartering på 4-stjernede Rina i Alghero i en uge inkl. morgenmad: fra kr. 5.585,-.
Ved brug af siden accepterer du at vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse - Copyright 2009-2019 - jancassoe@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net