Her har danskerne den bedste vinterferie


Hvor finder du det bedste vejr, det bedste hotel, den bedste ferieoplevelse? Bare spørg de 50.000 rejsende, der lige er kommet hjem fra solferie.
Det kan være svært at vælge det rigtige rejsemål. Men så kan det være en god idé at skele lidt til, hvad andre danskere oplever på deres charterferie. Star Tour har i denne vinter sendt 50.000 danskere på ferie under varmere himmelstrøg. Det har resulteret i 20.000 anmeldelser af de forskellige destinationer.

De bedste hoteller finder man ifølge de mange danske rejsende på den lille, afrikanske øgruppe Kap Verde, hvor man kan rejse til øerne Boavista og Sal. Årsagen er ifølge Star Tour mange nye hoteller og den varme beliggenhed ud for Afrikas vestkyst:

- Nye hoteller betyder gladere gæster, og på Kap Verde finder man generelt ret mange af de nye hoteller, hvor alting bare spiller. Danskerne har taget Kap Verde til sig som en destination med relativt kort rejsetid, men hvor du alligevel er sikker på varmt vejr og gode strande, siger Nikolai Johnsen, pressechef for Star Tour.

Især hotelkæden RIU trækker scoren op for Kap Verde, der har tre hoteller fra den luksuriøse kæde. Det højest scorende hotel af alle anmeldelser er derfor heller ikke overraskende et RIU-hotel på Kap Verde, nemlig RIU Touareg, der scorer en imponerende 9.0 ud af 10 mulige.

Men for den samlet set bedste ferieoplevelse må Kap Verde i år se sig passeret af en opkomling i charterverdenen. Det er nemlig Dubai, der har passeret Kap Verde og nu placerer sig på førstepladsen.

- Dubai skiller sig ud, fordi man her kan kombinere flere typer rejser ét sted. Her er både perfekte badestrande, storby, gode hoteller til overkommelige priser og selvfølgelig shopping i verdensklasse. Det er der faktisk ikke så mange andre vinterdestinationer, der kan hamle op med, siger Nikolai Johnsen.

I Dubai kan man rejse til enten selve storbyen Dubai eller ferieområderne Fujairah og Ras al Khaiman, hvor selv vinteren byder på sandstrande med badevand på over 20 grader. Star Tour har dog allerede næsten udsolgt for Dubai i år, da rygtet om den høje kvalitet tilsyneladende allerede er blevet opfanget af danskerne. Til næste vinter kan rejser til Dubai bookes igen fra marts måned i år.

Dårlige anmeldelser betyder udskiftning

Det er kun muligt at anmelde destinationer og hoteller, når man har været ude at rejse, og Star Tour giver ikke nogen belønning for at skrive anmeldelser. Det betyder, at det er troværdige tal på godt og ondt.

- De her tal er ikke bare en salgsgimmick for at sælge rejser, for vi har da også hoteller, der får ganske lave karakterer. Generelt arbejder vi i stigende grad med at lade gæsternes egne karakterer styre, hvilke hoteller vi vælger. Vores kunder er hudløst ærlige, så hvis et hotel eller en destination i en periode ikke får gode anmeldelser, så kan det ryge ud.

Én ting Star Tour dog stadig ikke helt kan kontrollere, er vejret. Men danskerne har givet deres bud på, hvor man har bedst chance for at få høj sol, nul regn og en let brise. Her peger Star Tours rejsende igen på Dubai, mens Egypten, Jamaica, Thailand og Mexico indtager de følgende pladser.

Generel ferieoplevelse

Nr. 1 Dubai
Nr. 2 Kap Verde
Nr. 3 Madeira
Nr. 4 Cancun/Mexico
Nr. 5 Phuket/Thailand

Vejret

Nr. 1 Dubai
Nr. 2 Egypten
Nr. 3 Jamaica
Nr. 4 Phuket/Thailand
Nr. 5 Cancun/Mexico

Hoteloplevelse

Nr. 1 Kap Verde
Nr. 2 Egypten
Nr. 3 Phuket/Thailand
Nr. 4 Cancun/Mexico
Nr. 5 Dubai

Sådan fungerer anmeldelserne

Efter en endt rejse får alle rejsende mulighed for at vurdere deres oplevelse ud fra en række forskellige parametre. Det er således udelukkende folk, der rent har faktisk har været på destinationen og et hotel, der har mulighed for at anmelde, og Star Tour har ingen mulighed eller ønske om at påvirke resultaterne.

Ud af de 50.000 vinterrejsende har 40 % valgt at anmelde deres rejse, hvilket giver 20.000 anmeldelser.  
Ved brug af siden accepterer du at vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse - Copyright 2009-2019 - jancassoe@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net