Følg i de danske cykelrytteres spor: cykelferie i Lucca, Italien


Tag på sommerferie i det idylliske og smukke Italien,
hvor enhver cykelentusiast nu kan følge i danske cykelrytteres fodspor.
Local Living giver nu enhver cykelentusiast rig mulighed for at følge i de danske cykelryttere Bjarne Riis og Rolf Sørensens fodspor i det italienske landskab. Det italienske landskab er perfekt til både de ihærdige men også mere magelige cyklister, der nyder en cykeltur, hvor det italienske landskab kan opleves i ro og mag.

For mange er sommerferien årets største højdepunkt, og hertil hører typisk store forventninger. Men det er ikke altid let at blive enige om destinationen og aktiviteterne for at få opfyldt hele familiens ønsker og behov. Der findes dog et helt unikt og smukt land, der kan berige hele familien med idyl, vand, frisk luft og verdens bedste køkken; Italien.

Det italienske landskab er så perfekt for både fritidscyklisten samt den erfarne cykelrytter, at også de danske cykelstjerner, Bjarne Riis og Rolf Sørensen, har valgt at bosætte sig i områderne omkring Toscana og Firenze, hvor der er rig mulighed for at slippe de raske cykelben løs.

”I Bike Italy ” – guide

En af italienernes største passioner er cykelsporten - især omkring Firenze, hvor der er unikke muligheder for at tage dagsture, der er udgivet af Touring Club Italiano. Hertil kan enhver cykelentusiast nu også nyde godt af regionale cykelguider på italiensk for at fuldende cykelturen i det formidable landskab.

Local Living fuldender den italienske oplevelse

I år tilbyder Local Living en cykelferie med en tidligere professionel cykelrytter i Lucca-området for de topmotiverede cykelmotionister. Det er både muligt at medbringe sin egen cykel, men nu giver Local Living også mulighed for at assistere med leje af vaskeægte italienske cykler for at gøre den italienske cykeltur helt speciel.

Fakta
Den bedste årstid for cykling i Italien er marts - juni og september - november. Herudover er der ej at forglemme Giro d’Italia, der er Italiens absolut største cykelfest. 
Ved brug af siden accepterer du at vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse - Copyright 2009-2019 - jancassoe@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net