Få guide med på rejsen rundt i Europa


Med inspiration fra mange års erfaring fra USA og Østen overfører FDM travel nu det populære rundrejse-koncept til Europa, så de rejsende fremover kan få en dansktalende guide med på rundrejsen i Europa.
Natur, kultur og lokale madoplevelser. Europa byder på mange spændende rejsemuligheder - ikke mindst, hvis man har fået et rejsetip med på vejen. Og netop tip om de bedste oplevelser ligger mange lokale guides inde med. Derfor vælger flere danskere guideløsningen, når de skal rundt i Europa

”På trods af guidebøger og rejsetips på nettet er der stadig interesse for at blive guidet til de bedste oplevelser på og i nærheden af feriestedet. Rundrejser med guide er et populært valg hos de rejsende, der har lyst til at komme mere ind under huden på et område. For selv om det er blevet nemmere at indhente inspiration, kan man godt miste overblikket”, siger Jan Lokhart, adm. direktør hos FDM travel.

I første omgang lancerer FDM travel en række rundrejser med dansk guide i Andalusien i Spanien, mens der fx i Sydengland, Frankrig og Italien vil være turforslag til rundrejser på egen hånd i bil, på cykel eller til fods.

Mange vælger rundrejsen for at få en dybere introduktion til det land, som de besøger, mens andre gør det for at opleve det fællesskab, der er ved at rejse sammen i en gruppe. Endelig er der de personer, der bare har behov for en introduktion, hvorefter de bevæger sig ud på egen hånd.

”Rundrejserne har det kendetegn, at vi forsøger at dykke ned i historien og finde de særlige lokale steder, der er med til at gøre rejsen til noget helt specielt. Fx bor man i en nationalpark på en af vores rundrejser til Andalusien og spiser frokost med de lokale, samtidig med at man bliver klædt på til at forstå historien og kulturen. Det er den kombination, der på få år har gjort rundrejser populære på de oversøiske rejsemål, så vi forventer os meget af vores rundrejser i Europa”, siger Jan Lokhart.

Udover rundrejser i Europa tilbyder FDM travel også rundrejser med dansk rejseleder i USA, Asien og Afrika. Er man mere til at rejse på egen hånd, kan de rejsende også finde turforslag til rundrejser i fx USA og Canada.
Ved brug af siden accepterer du at vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse - Copyright 2009-2019 - jancassoe@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net