Find de billigste flybilletter


Flybillet priser varierer betydeligt fra dag til dag, fra flyselskab til flyselskab. Billetpriserne varierer til tider så meget, at nogle mennesker hævder at ikke to pladser på flyet koster det samme beløb, medmindre de er købt sammen. I stedet for at overlade prisen på dine billetter til tilfældighederne og dårlig planlægning, kan du bruge disse strategiske tips til at få et bedre overblik på dit flybillet køb. Med et par nyttige gode råd, kan du spare hundredvis eller tusindvis på din rejse rundt i verden.
Vær fleksibel med dine rejsedatoer.
Flybilletpriserne varierer afhængigt af ugedag, årstid, og kommende helligdage som jul, nytår, påske og især i skolernes ferieperioder. August er en stor måned for at rejse rundt i Europa, her tager mange europæere på ferie, så flybilletter har tendens til at være noget højere.

Det er altid billigere at flyve i midten af ugen, end i en weekend, fordi de fleste mennesker rejser i weekenderne og flyselskaberne sætter deres priser derefter. Priserne er også lidt billigere, hvis du flyver efter en større ferie. Tidligt om morgenen eller sene-natflyvninger er billigere, fordi færre mennesker ønsker at rejse der. Før du sætter dig fast på din afrejse, så sørg for at tjekke andre datoer for at vælge den billigste dag. Hvis du ikke er fleksibel på de datoer, du ønsker at flyve, vil du have sværere ved at finde en billig flyrejse. Selv forskellen på en dag kan betyde hundredvis af kroner i besparelser.

Flyv til sekundære lufthavne med Budget flyselskaber.
De fleste større byer har en mindre sekundær lufthavn. Dette er lufthavnen de fleste budget flyselskaber flyver til, fordi det er billigere og hjælper med at holde omkostningerne nede, da mindre lufthavne opkræver mindre landingsafgifter. Tjek hvilke flyselskaber der flyver ind i disse mindre lufthavne. For eksempel flyver budget flyselskabet Ryanair til Eindhoven, Holland, i stedet for lufthavnen i Amsterdam, mens Norwegian flyver ind i de mindre lufthavne i Oslo og Stockholm. Det sker i hele verden, så se altid på hvor du flyver hen.

I Amerika er der kun en håndfuld af lavprisflyselskaber. I Europa er der flere, og konkurrencen har holdt priserne der lave. I Asien kan du med budget flyselskabet AirAsia flyve til masser af steder for billige penge. For eksempel kan du finde billetter fra Bangkok til Kuala Lumpur for ca 200,- Du kan endda flyve fra Sydøstasien til Australien for omkring 800,- hver vej. Mange gange tilbyder disse lavprisselskaber billetter til ganske få kroner og du skal faktisk bare betale skatter.

Lavprisflyselskaber er et godt alternativ til ”de store selskaber" når det er muligt. Du får færre frynsegoder, men du kan spare en del i billet omkostninger. Men sørg for at tjekke, hvor langt lufthavnene er fra byens centrum, nogle gange kan transport fra lufthavnen til byen faktisk gøre et budget flyselskab dyrere. Men generelt er disse lavprisflyselskaber en god deal.

Prøv alternative ruter.
Ikke alene hjælper det at være fleksibel med datoer og destinationer, men prøv også at være fleksibel med den rute du tager. Nogle gange er det billigere at flyve til London og tage et budget flyselskab til Amsterdam end at flyve direkte til Amsterdam. Der er så mange budget flyselskaber verden over, at man kan drage fordel af en god pris til en anden by og derefter hoppe på en budget flyvning til sin destination.

Ved at arbejde med forskellige flyselskaber og særlige tilbud, kan du spare en masse. Denne metode er dog ikke for alle. Der er mere arbejde som du er nødt til at regne ud, masser af forskellige ruter og kontrollere forskellige flyselskaber. Men det vil barbere nogle penge af din flybillet, så du får mere at bruge på din destination.

Husk at ikke alle søgemaskiner er ens.
Når de fleste amerikanere laver en søgning på nettet efter flybilletter, bruger de Expedia eller Orbitz. Disse websteder arbejder enten med eller ejes af flyselskaber, og tilbyder ikke upartiske billetpriser. Du er nødt til at søge på uafhængige flysøgnings hjemmesider, for at sikre at du endevender alle muligheder. Hertil kommer at mange steder ikke har listet budget flyselskaber, fordi disse selskaber ikke ønsker at betale en booking provision.

De bedste søgemaskiner er dem, der ikke har tilknytning til noget flyselskab og tjener deres penge via reklamer. Men alle websteder har deres svagheder og omfatter ikke enhver flyselskab. Som nævnt kan du ikke komme til at finde AirAsia, Ryanair, eller de fleste andre lavprisflyselskaber på store websteder som Expedia eller Orbitz. Nogen af de bedste søgemaskiner er Supersaver, Flybillet.dk og Momondo. De har alle et meget stort udvalg af verdens flyselskaber også lavpris flyselskaber i deres søgebase. God jagt på den billige flybillet.
Ved brug af siden accepterer du at vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse - Copyright 2009-2019 - jancassoe@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net