Ny spændende rejsesøgemaskine gør det nu muligt at finde den perfekte rejse, til den helt rigtige pris – Nemt og enkelt.

Det er nu blevet muligt, at søge blandt alle de spændende rejse muligheder i en enkelt søgning, i det vi her på Cassøe´s rejseside i samarbejde med Travelmarket.dk har lanceret en helt ny søgemaskine.

Den såkaldte Supersøger er den eneste rejsesøgemaskine på markedet, hvor du kan nøjes med at lave én søgning på tværs af mange forskellige rejsetyper og rejseselskaber.

Den finder alle de rejser der passer bedst til dig og sammenligner priser fra et stort antal flyselskaber, hoteller og charterrejseselskaber. Dette betyder at du får et meget større overblik over udvalget, når du skal vælge din rejse og sparer både tid og penge.

Sådan virker Supersøgeren.

Du starter med at vælge afrejselufthavn, destination, hvornår du gerne vil rejse og hvor mange voksne og børn der skal med. Så trykker du på søg og du er nu et skridt nærmere på alle de bedste rejsetilbud der findes på markedet netop nu.

Søgerobotterne færdiggør deres fortræffelige arbejde, og viderestiller dig til en flot og overskuelig side med alle søgeresultaterne, der er listet op i de forskellige kategorier, charterrejser, flybilletter, hotelovernatninger og pakkerejser.

Så er der bare tilbage, at sætte sig godt tilrette i stolen og udvælge netop den rejse og det tilbud, der tiltaler dig mest og med ro i sindet gå videre til bestilling af rejsen, velvidende at du lige har fundet den bedste rejse, til den bedste pris. Nemmere kan det da ikke gøres, så kom til tasterne og prøv den nye Supersøger. God rejse.
Ved brug af siden accepterer du at vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse - Copyright 2009-2019 - jancassoe@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net