Korfu 2008

August, der skulle den næste rejse være, det var igen blevet tid til at søge.

 

Grækenland ? Ja der var ingen tvivl og det skulle være i 2 uger, men der var et lille problem, de sidste par gange vi havde været 14 dage i Grækenland valgte vi 2 øer, 1 uge på hver og det fungerede rigtig godt, så det ville vi gerne igen, men priserne på kombinationsrejser var noget dyrere i år, og det var økonomien ikke helt til.

 

Vi måtte ændre vores rejsestil, istedet for at skulle udforske noget nyt hver dag, skulle der bruges en del tid på at lave absolut ingenting, okay det lød nu alligevel heller ikke så dårligt.

 

Så var det på plads, så skulle der bare vælges en ø og efter nogen tid faldt jeg over Korfu.

 

Korfu tilhører de Ioniske øer og er den vestligste af alle græske øer, den er 640 km2 stor og har ca. 120.000 indbyggere, hvoraf ca 40.000 bor i Korfu by.

 

Vi skulle bo i en lille badeby ved navn Messonghi på øens sydøstlige side. Lejlighedshotellet vi valgte hed Rossis og lagde kun 20 meter fra vandkanten.

 

 
Korfu

Her vurderer jeg rejsen som jeg oplevede den.

 

Jeg bedømmer : Rejsemål, overnatningssted, rejsebureauet og den samlede oplevelse.

 

Jeg giver karakter på en skala fra 1 til 5.

 

Rejsemål :

Korfu 3+

 

Hotellet :

rossis 3

 

Rejsebureauet :

Apollo 4

 

Rejseoplevelse :

Samlet set 3+

 

Afrejsedag, alt gik godt, ankomst til lejligheden til tiden. Messonghi var et dejligt sted, der var alt hvad vi havde brug for, Hotellet så rigtig godt ud, skønt.

 

Men så skete det der ikke måtte ske, vi havde nøglen og gik over til lejligheden og blev straks meget skuffet, det viste sig at den altan vi havde, ikke var en altan men derimod 2 stole & 1 bord ude midt på gangen hvor alle folk vadede lige forbi, ØV.

 

Inde i den 2 værelseslejlighed fandt vi ud af at soveværelset lagde oppe på en hems, eneste adgang var af en meget stejl vindeltrappe og der var gitter for vinduet, det mindede om et fængsel.

 

Nej det duede ikke, så for første gang nogensinde måtte vi have fat i guiden og prøve at få fat i et andet værelse, efter nogen snakken frem og tilbage lykkedes det at få en 1 værelses istedet for, så var vi glade, og den første uge gik rigtig godt med ren afslapning.

 

Så blev det uge 2 og vi måtte desværre flytte tilbage til fængslet, men da vi var i dejligt feriehumør så var det ikke så slemt alligevel, og vi skulle jo være der en uge, så det var bare med at få det bedste ud af det.

 

Det blev også en skøn anden uge, vi lejede bil i 3 dage og fik set hele øen, hyggede badede og nød de dejlige middage på vores efterhånden faste restaurant, en lille lokal taverna som lavede noget helt fantastisk godt mad.

 

Super ferie.

 

Korfu ? nej vi vender nok ikke tilbage igen, der er for mange andre Græske øer der skal udforskes istedet for.

Ved brug af siden accepterer du at vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse - Copyright 2009-2019 - jancassoe@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net