Rhodos 2003

Efter vores tur til Gümbet i Tyrkiet tidligere på året hvor vi havde en dagsudflugt til den græske ø Kos, bestemte vi os for at det var på tide at opleve noget mere af det græske, så den næste ferie skulle gå til Grækenland.

 

Valget blev Rhodos som er den største af de Dodekanesiske øer, med ca. 100.000 indbyggere, hvoraf halvdelen bor i selve Rhodos by. Øen har et areal på ca. 1400 km2.

 

Vi skulle bo på et hotel i Rhodos by ikke langt fra den gamle bydel, så der var rigeligt at se på.

 

 

Vi havde en fantastisk tur til Rhodos, og hvis der havde været nogen tvivl, så var den væk nu. Grækenland vil altid være en favorit og vi vil komme her mange gange endnu.

Her vurderer jeg rejsen som jeg oplevede den.

 

Jeg bedømmer : Rejsemål, overnatningssted, rejsebureauet og den samlede oplevelse.

 

Jeg giver karakter på en skala fra 1 til 5.

 

Rejsemål :

Rhodos 4

 

Hotellet :

 3

 

Rejsebureauet :

Star Tour 3+

 

Rejseoplevelse :

Samlet set 4

 

Rhodos er en fantastisk by og ø, der er masser af store oplevelser for en hver smag.

 

Vi brugte en del tid i selve byen, ikke mindst i den gamle bydel hvor der er rigtig mange smukke steder. Det er et meget stort område og ringmuren rundt om er næsten 15 km lang, indenfor er der ridderborg, smukke snørklede gader fyldt med små forretninger som sælger alt imellem himmel og jord.

 

Vi lejede en scooter i 3 dage og kørte øens nordlige del tynd, hvor vi blandt andet så sommerfugledalen, et rigtig fortryllende sted at gå rundt. Vi så også Rhodos Akropolis, et tempel som er tilegnet solguden Helios, Rhodos egen gud.

 

Og så fik vi kørt en masse bjergkørsel, op, ned, rundt og så mere op og ned, det blev så hårdt for scooteren at vi til sidst havde slidt den op og den næsten måtte give op, så det var tid til at aflevere den.

 

Madoplevelser er der nok af i Rhodos by, for der er et væld af restauranter, den ene bedre og hyggeligere end den anden. Vi fandt også her en stambar til at side om aftenen og skylle dagens mange indtryk ned med en rom og cola, Men den blev nok mest stambar fordi personalet næsten var en tand for komiske at se på og det morede vi os kosteligt over.

Der er masser af gode og spændende informationer om Rhodos i Rejseguiden.

Ved brug af siden accepterer du at vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse - Copyright 2009-2019 - jancassoe@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net