Gümbet 2003

Beslutningen var taget, vi ville prøve en ferie i Tyrkiet.

 

Det blev til en uges ophold i den lille badeby Gümbet (ca. 1000 indbyggere) 3 km fra Bodrum på Tyrkiets sydlige kyst, Vi skulle bo på hotel Rosetta.

 

Det var en rigtig dejlig by med masser af barer, restauranter og små boder/forretninger. Hotellet var da også rimeligt  til pengene.

 

Vi havde bestilt turen med halvpension, hvilket vi aldrig skulle have gjort, vi spiste der 2 gange om aftenen, magen til dårlig mad skal man lede længe efter. Så istedet gik vi ud at spise, det var lidt bedre, men det tyrkiske køkken havde altså godt nok svært ved at leve op til sit ry som et af verdens bedste.

 

Aftenerne blev brugt på vores stambar ved den dejlige strandpromenade, der var karaoke hver aften med masser af englændere uden en tone i livet, det blev til nogle hylende morsomme timer. 

 

Her vurderer jeg rejsen som jeg oplevede den.

 

Jeg bedømmer : Rejsemål, overnatningssted, rejsebureauet og den samlede oplevelse.

 

Jeg giver karakter på en skala fra 1 til 5.

 

Rejsemål :

Gümbet 3

 

Hotellet :

Rosetta 1+

 

Rejsebureauet :

Tyrkiet Eksperten 2+

 

Rejseoplevelse :

Samlet set 3

 

Som det ses på billederne ved siden af blev tiden brugt på at slappe af med hver vores ynglings beskæftelse, mig i poolen, Daniel i baren.

 

Men det blev da også til lidt andet, vi var blandt andet på en endags udflugt til den græske ø Kos, det var her i forelskede os i Grækenland.

 

En af aftenerne tog vi med rejseselskabet til tyrkisk aften, endelig fik vi noget godt at spise og aftenen blev endnu bedre da der skulle være mavedans og daniel blev hevet med ud og svinge hofterne.

 

Resten af ferien foregik igen som på billederne ved siden af, i poolen og på en eller anden tilfældig bar ved stranden.

Ved brug af siden accepterer du at vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse - Copyright 2009-2019 - jancassoe@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net