Lanzarote 2008

Vi besluttede at julen 2008 skulle holdes under varme himmelstrøg, så derfor blev computeren endnu en gang tændt og søgt efter rejser.

 

Valget faldt på Lanzarote med afrejse fra Billund d.22/12 og hjemkomst d.29/12. Vi fandt lejlighedskomplexet Las marinas i byen Matagorda, og bestemte os for at det skulle være der vi skulle bo.

 

Det viste sig at være et godt valg, dejlige lejligheder, skøn pool og med en fin central beliggenhed. Det eneste minus var at der var en rimelig stejl bakke op til komplexet, som var lidt hår ved benene.

 

Her vurderer jeg rejsen som jeg oplevede den.

 

Jeg bedømmer : Rejsemål, overnatningssted, rejsebureauet og den samlede oplevelse.

 

Jeg giver karakter på en skala fra 1 til 5.

 

Rejsemål :

Lanzarote 4

 

Hotellet :

Las Marinas 4

 

Rejsebureauet :

Apollo 4

 

Rejseoplevelse :

Samlet set 4

 

Matagorda ligger på Lanzarotes sydøst kyst (de kanariske øer) og er en lille forstad til Puerto del carmen. Området har alt hvad man skal bruge af supermarkeder, barer, restauranter og en skøn strandpromenade.

 

Valget af at bo i Matagorda var rigtigt, det fik vi bevist da vi en dag gik ind til Puerto del carmen, som var et stort byggerod, snusket og meget slidt, så resten af tiden blev vi ude i vores eget lille ferieparadis.

 

Tiden brugte vi på at slappe af og nyde det gode vejr som vi havde det meste af ferien, og så var der jo også lige lufthavnen som lå lige rundt om hjørnet, der blev brugt en del tid med at sidde på stranden og slikke solskin mens vi ventede på det næste fly. Til sidst gik der helt sport i at få det perfekte billede, og det lykkedes da også for os begge et par gange, men det er altså ikke nemt for de er godt nok hurtige de små sataner.

Vi havde en rigtig dejlig tur til Lanzarote, og vi har allerede besluttet at det ikke er sidste gang at vi har holdt jul sydpå, hvem ved måske bliver det både jul og nytår næste gang.

Læs meget mere om Lanzarote i Rejseguiden.

Ved brug af siden accepterer du at vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse - Copyright 2009-2019 - jancassoe@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net