Mallorca 2006

Mallorca ? Nej der skal jeg aldrig til der er kun pensionister og alkoholikere som skal ned til grisefest.

 

Det var mine ord i meget lang tid, men en dag bøjede jeg mig og sagde, så lad os da prøve det.

 

Som sagt, så gjort. Rejsen blev bestilt, 1 uge på Mallorca i byen Cala Mayor, som ligger få km sydvest for hovedbyen Palma.

 

Vi skulle bo på et lejlighedshotel der hed Lis, et rigtigt danskerhotel, det var byen iøvrigt også med masser af danske restauranter og barer, det eneste af de danske steder vi kom var Rottehullet som blev vores stambar, et rigtigt hyggeligt sted.

 

Da ugen var omme måtte jeg trække mine ord i mig igen, der var godt nok pensionister og alkoholikere, men der var nu flest almindelige turister og førnævnte kunne man sagtens undgå.

 

Så Mallorca er altså et rigtigt dejligt rejsemål med masser af oplevelser.

 

Her vurderer jeg rejsen som jeg oplevede den.

 

Jeg bedømmer : Rejsemål, overnatningssted, rejsebureauet og den samlede oplevelse.

 

Jeg giver karakter på en skala fra 1 til 5.

 

Rejsemål :

Mallorca 4

 

Hotellet :

Lis 3

 

Rejsebureauet :

Star Tour 3+

 

Rejseoplevelse :

Samlet set 4

 

Vel ankommet, finde bagagen og så med bussen til hotellet, vi fik vores nøgle til lejligheden som var rigtig fin og med en god udsigt over byen fra vores altan.

 

I løbet af ferien brugte vi 2 dage i Cala Mayor så havde vi set hvad der var at se på, 2 andre dage tog vi bussen ind til Palma, og sikke en skøn by, der var rigeligt at se på, bl.a byens flotte catedral, borge, havnen og masser af skønne parker.

 

Midt i ugen lejede vi en bil og brugte 3 dage på at se øen, og der var igen rigtig mange flotte steder, og modsat Grækenland er der grønt og frodigt alle steder.

 

Vi var ude og se drypstenshuler, naturparker og små idylleriske badebyer, og selvfølgelig blev det til en masse bjergkørsel med masser af skønne udsigter.

 

Det blev en dejlig uge og det er absolut ikke sikkert at det var sidste gang at vi var på Mallorca.

Ved brug af siden accepterer du at vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse - Copyright 2009-2019 - jancassoe@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net